Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kocaeli İl Temsilcisi
merhabalar değerli arkadaşlar sizlere danışmak istediğim bir konu var. Bir süredir cbf 150 almayı düşünüyorum bütçeme göre ikinci el almayı planlıyorum. bütçem nakit max. 4000 tl ancak Benim aradığım cbf 150 sanırım 2011 sonrası olan yeni kasa devir saatli modeli, ve araştırdığım kadarıyla fiyat olarak bu modeller biraz yüksek bulunduğum ilde ( en düşüğü 18.000 km de ) 5000 tl civarlarında. Bayide sıfır 2014 modelinin 5800 tl olduğunu öğrendim + 400 tl plaka ruhsat vs. masraflarını eklersek bana maliyeti 6200 tl civarlarında. Bana göre mantıklı olan ortalama 1000 tl fazla verip sıfırını almak. Bu noktada aklıma takılan acaba honda bayilerinde taksit imkanı varmıdır. Atıyorum 3000 tl peşin verip kalanını taksit ile ödemek istiyorum böyle bir imkan sunarlarmı bize. Eğer bu imkan varsa bu kredi ilemi oluyor yani adıma kredi mi çıkartılıyor bayi ile bu konuda görüşme bilgi alma imkanım olmadı eğer bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok memnun olurum. Selamlar..

Merhaba uğurbahceli kardeşim , imkanınız varsa düşük km'li ve fazla eski olmayan bir model almaya çalışın , kış mevsimindeyiz illaki 2. elde cbf'ler düşecektir fiyat olarak birazcık . Şuan için sıfırına 5800 tl vermek biraz fazla . Birde buna koruma demiri , çanta ve lastik masrafınızda olacak . Size en az 7000 tl'ye gelecek . İmkanınız varsa o paraları verene kadar biraz daha verip 250 cc almanız yönünde . Fakat 2. el olarak 4000-5000 e gayet güzel cbf'ler bulabilirsiniz . Mesela benim cbf 2013 model , 9450 km'de bu kış satmayı düşünüyorum 4800'e falan . Sıfır olarakta almak isterseniz eğer ,Honda bayileri kredi kartlarına taksit yapıyorlar . Bende 1000 tl peşin verip geri kalanı taksit yaptırmıştım . Kredi olarak alabilmeniz için , sigortalı bir işinizin olması lazım yoksa kredi adınıza çıkmaz.

Merhaba uğurbahceli kardeşim , imkanınız varsa düşük km'li ve fazla eski olmayan bir model almaya çalışın , kış mevsimindeyiz illaki 2. elde cbf'ler düşecektir fiyat olarak birazcık . Şuan için sıfırına 5800 tl vermek biraz fazla . Birde buna koruma demiri , çanta ve lastik masrafınızda olacak . Size en az 7000 tl'ye gelecek . İmkanınız varsa o paraları verene kadar biraz daha verip 250 cc almanız yönünde . Fakat 2. el olarak 4000-5000 e gayet güzel cbf'ler bulabilirsiniz . Mesela benim cbf 2013 model , 9450 km'de bu kış satmayı düşünüyorum 4800'e falan . Sıfır olarakta almak isterseniz eğer ,Honda bayileri kredi kartlarına taksit yapıyorlar . Bende 1000 tl peşin verip geri kalanı taksit yaptırmıştım . Kredi olarak alabilmeniz için , sigortalı bir işinizin olması lazım yoksa kredi adınıza çıkmaz.

zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinde teşekkürler ama ne yazık ki elimdeki nakitim ile yeni kasa alamıyorum ( vadeli satan birini bulma şansı da yok gibi bir şey ) eski kasa da km fazla olacağı için pek içime sinmiyor açıkcası. sıfırına gelince yarısını peşin verip kalanını taksit yaptırabileceğim kadar yüksek limitli bir kartım yok ne yazık ki. sigortalı çalışıyorum sanırım uzun süredir k. kartını kullandığım bankadan karedi kullanma imkanım var ama onada dosya masrafı vs. epey benim zararıma olur sanırım birde başka illerden araştırayım bakalım eskişehirde aynı oto fiyatları gibi motor fiyatlarıda yüksek biraz eğer sıfır alacaksamda biran önce almalıyım sanırım çünki bazı arkadaşlar 2015 de fiyatların yükseleceğini yazmışlar bu ne derece doğrudur sizce ilginize tekrar teşekkür ederim

Kocaeli İl Temsilcisi
zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinde teşekkürler ama ne yazık ki elimdeki nakitim ile yeni kasa alamıyorum ( vadeli satan birini bulma şansı da yok gibi bir şey ) eski kasa da km fazla olacağı için pek içime sinmiyor açıkcası. sıfırına gelince yarısını peşin verip kalanını taksit yaptırabileceğim kadar yüksek limitli bir kartım yok ne yazık ki. sigortalı çalışıyorum sanırım uzun süredir k. kartını kullandığım bankadan karedi kullanma imkanım var ama onada dosya masrafı vs. epey benim zararıma olur sanırım birde başka illerden araştırayım bakalım eskişehirde aynı oto fiyatları gibi motor fiyatlarıda yüksek biraz eğer sıfır alacaksamda biran önce almalıyım sanırım çünki bazı arkadaşlar 2015 de fiyatların yükseleceğini yazmışlar bu ne derece doğrudur sizce ilginize tekrar teşekkür ederim

Ben teşekkür ederim kardeşim :) kredi kartı limitinizde yoksa o zaman geriye 2. El almak kalıyor . 4000 tl olandaki bütün ilanlari araştırın , ve hangisi en az km'li ve tarihte ise onu almaya çalışın . 2015 te evet honda ya yine zam gelecek . Cbf 150 , 5800'den en az 6000 tl olur şimdiden söyleyeyim . Zam gelince 2. Elde de ufak fiyat artmalari yaşanır doğal olarak .

slm arkadaşlar . değişik bir sorunla karşı karşıyayım. sol sinyalim yanıyor lakin sağ sinyalim arka direk yanıyor blinker kırpmıyor ve önde hiç bişey yok yanmıyor . flasher değildir ama sanırım sinyal düğmesi bozulmuş gibi . böyle bir sorunla karşılaşan oldumu? saygılar.

Merhabalar arkadaşlar. yeni CBF 150 aldım bilmem gereken neler var kullanıcıları olarak bilgi verebilirmisiniz. Ben osmaniyede makine mühendisliği okuyorum. motor izmir de daha göremedim.Finallerin bitmesini bekliyorum.Daha 35 km de

IMG-20141214-WA0005_zps3dad4634.jpg

1_image_for_silan_5169271_800x600_zps3dba6d20.jpg

3_image_for_silan_5169271_800x600_zps95abe4fb.jpg

IMG-20141214-WA0004_zpsa31ffd76.jpg

Ben bu yaz İzmirden haritasını atacağım yerlere gezi yapmayı düşünüyorum. aklımda 3 rota var. CBF 150 ile gitmeyi düşündüğüm 3 rota için gelmek isteyen varsa benimle facebook tan iletişim kurabilir.

https://www.facebook.com/salih.kosali

Ayvalık gezisi foça üzerinden.

EGEBOumlLGES1300UZUNYOL2_zpscad31ac5.jpg

Çeşme gezisi urla üzerinden

EGEBOumlLGES1300UZUNYOL3_zpsd656511f.png

ve son olarak en uzun gezimiz. İzmir-Kuşasadası-Söke-Didim-Bodrum-Marmaris-Fethiye-Antalya. arkadaşlar bu baya uzun bir rota ve bodrumla veya Marmarisle sınırlı kalabilir. Fethiye de yamaç paraşütü yapabiliriz eğer gidilirse.

EGEBOumlLGES1300UZUNYOL1_zps5431e4f7.jpg

Uzun camlar genelde standart oluyor , çok bi fark yok aralarında şekil olarak . Çakmaklık ben kullanıyorum , tavsiye ederim uzun yola çıkacaksanız eğer , çakmaklık şart . :)

Çok teşekkürler. Çakmaklığın size maliyeti ne oldu acaba? Nasıl taktırabilirim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------

Merhaba Salih;

Motosikletin hayırlı olsun. Aileye hoş geldin. Ben de Adana'dan çıkıp Çanakkale'ye dek bir yolculuğa çıkacağım. Senin rotana uyuyor ama ters şeritlerde olacağız galiba. Yoksa yol arkadaşı olurdum.

Merhaba Salih;

Motosikletin hayırlı olsun. Aileye hoş geldin. Ben de Adana'dan çıkıp Çanakkale'ye dek bir yolculuğa çıkacağım. Senin rotana uyuyor ama ters şeritlerde olacağız galiba. Yoksa yol arkadaşı olurdum.

Teşekkür ederim. Ben motosikleti yarıyıl tatili sonunda İzmir den Osmaniyeye kargo ile getircem. Okul bittiğinde yazın Osmaniyeden İzmire gideceğim. Eğer motorla dönersem zaten tekrar yazarım buraya. Belki beraber çıkarız yola. :)

Ayrıca şuan Adanadayım zaten. Pazar'a tekrar Osmnaiye'ye döneceğim, arkadaşın motoru ile.

Teşekkür ederim. Ben motosikleti yarıyıl tatili sonunda İzmir den Osmaniyeye kargo ile getircem. Okul bittiğinde yazın Osmaniyeden İzmire gideceğim. Eğer motorla dönersem zaten tekrar yazarım buraya. Belki beraber çıkarız yola. :)

Ayrıca şuan Adanadayım zaten. Pazar'a tekrar Osmnaiye'ye döneceğim, arkadaşın motoru ile.

Bu iyi oldu :) Tarih belli olduğunda o dönemde [email protected] 'dan iletişim kurarsan benimle ona göre bir plan yaparız ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------

Çakmaklığı ben , sahibinden.com'dan almıştım 60 tl'ye . Montesini ben kendim yaptım , direk aküye bağladım . :)

Yok hocam o kadar becerikli değilim ben. Bir şekilde edinip taktırmam lazım ustama :)
Fotoğrafını atma şansınız var mıdır :)?

Teşekkürler,

Merhabalar arkadaşlar. yeni CBF 150 aldım bilmem gereken neler var kullanıcıları olarak bilgi verebilirmisiniz. Ben osmaniyede makine mühendisliği okuyorum. motor izmir de daha göremedim.Finallerin bitmesini bekliyorum.Daha 35 km de

http://i166.photobucket.com/albums/u102/SalihKOSALI/IMG-20141214-WA0005_zps3dad4634.jpg

http://i166.photobucket.com/albums/...age_for_silan_5169271_800x600_zps3dba6d20.jpg

http://i166.photobucket.com/albums/...age_for_silan_5169271_800x600_zps95abe4fb.jpg

http://i166.photobucket.com/albums/u102/SalihKOSALI/IMG-20141214-WA0004_zpsa31ffd76.jpg

Ben bu yaz İzmirden haritasını atacağım yerlere gezi yapmayı düşünüyorum. aklımda 3 rota var. CBF 150 ile gitmeyi düşündüğüm 3 rota için gelmek isteyen varsa benimle facebook tan iletişim kurabilir.

https://www.facebook.com/salih.kosali

Ayvalık gezisi foça üzerinden.

http://i166.photobucket.com/albums/u102/SalihKOSALI/EGEBOumlLGES1300UZUNYOL2_zpscad31ac5.jpg

Çeşme gezisi urla üzerinden

http://i166.photobucket.com/albums/u102/SalihKOSALI/EGEBOumlLGES1300UZUNYOL3_zpsd656511f.png

ve son olarak en uzun gezimiz. İzmir-Kuşasadası-Söke-Didim-Bodrum-Marmaris-Fethiye-Antalya. arkadaşlar bu baya uzun bir rota ve bodrumla veya Marmarisle sınırlı kalabilir. Fethiye de yamaç paraşütü yapabiliriz eğer gidilirse.

http://i166.photobucket.com/albums/u102/SalihKOSALI/EGEBOumlLGES1300UZUNYOL1_zps5431e4f7.jpg

Şu anda ben kıbrıstayım ama aslen manisa akhisarlıyım.Temmuz başında kıbrıstan motorla akhisara gidicem. Benimde niyetim var yazın turlamaya katılabilirim sana uygun tarihler ayarlarsak

slm arkadaşlar daha önce bir soru sormuştum kimsenin başına gelmemiş olacakki kimse cevap yazmadı . ben başınıza gelmemesi ümidiyle sorunun çözüldüğünü sebebinin tazyikli sudan meydana geldiğini anlamış bulunmaktayın neyseki wd 40 la sorunu halleddim . elimde patlayan röle ve kornayı paralel takarak değerlendirdim. km ve devir göstergleri patlaktı fakat karanlık çökünce gözüm yemedi. yakında takarken onunda fotolarını paylaşırım.saygılar.
dWZ3P4.jpg
]
12Dv6B.jpg
99qoYZ.jpg

vallaha bilmiyom herife cbf dedik bunları verdi değiştiririm öyle bişey varsa . orjinalini bir araştırıyım bakıyım söylediğin için tşk.

youtube'da motosiklet ile ilgili video izlerken bu videoya denk geldim. çeken arkadaşlar da Belki forumdandır,belki de izlemişssinizdir ama izlemeyenler için paylaşayım dedim.

https://www.youtube.com/watch?v=p-jUwS-NWbw

1) motorlar gerçekten sağlammış

2) bu videoları izledikten sonra gel de 2. el motor al

Arkadaşlar haziran temmuz gibi Adanadan İzmire gidebilirim. Gitme durumum olursa zaten yazarım buraya haberleşiriz bir şekilde uzun yol yaparız. Tur camı hakkında ne düşünüyorsunuz bu arada yorumlarınızı almak isterim. CBF i enduro gibi gösteriyor bence

118616678pp9_zpsf66ea969.jpg

daha uzunu da var ama bu ideal bence.

Arkadaşlar haziran temmuz gibi Adanadan İzmire gidebilirim. Gitme durumum olursa zaten yazarım buraya haberleşiriz bir şekilde uzun yol yaparız. Tur camı hakkında ne düşünüyorsunuz bu arada yorumlarınızı almak isterim. CBF i enduro gibi gösteriyor bence

http://i166.photobucket.com/albums/u102/SalihKOSALI/118616678pp9_zpsf66ea969.jpg

daha uzunu da var ama bu ideal bence.

temmuzun 5 6 si gibi gidersen izmire bende katılırım. kıbrıs manisa yapıcam bende temmuz 5 6 gibi. finaller anca bitiyor

merhabalar değerli arkadaşlar sizlere danışmak istediğim bir konu var. Bir süredir cbf 150 almayı düşünüyorum bütçeme göre ikinci el almayı planlıyorum. bütçem nakit max. 4000 tl ancak Benim aradığım cbf 150 sanırım 2011 sonrası olan yeni kasa devir saatli modeli, ve araştırdığım kadarıyla fiyat olarak bu modeller biraz yüksek bulunduğum ilde ( en düşüğü 18.000 km de ) 5000 tl civarlarında. Bayide sıfır 2014 modelinin 5800 tl olduğunu öğrendim + 400 tl plaka ruhsat vs. masraflarını eklersek bana maliyeti 6200 tl civarlarında. Bana göre mantıklı olan ortalama 1000 tl fazla verip sıfırını almak. Bu noktada aklıma takılan acaba honda bayilerinde taksit imkanı varmıdır. Atıyorum 3000 tl peşin verip kalanını taksit ile ödemek istiyorum böyle bir imkan sunarlarmı bize. Eğer bu imkan varsa bu kredi ilemi oluyor yani adıma kredi mi çıkartılıyor bayi ile bu konuda görüşme bilgi alma imkanım olmadı eğer bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok memnun olurum. Selamlar..

İlan numarasından bir incele. ( Sahibi değilim ve sahibinide tanımam )
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ir-ihtiyac-turunun-tek-ornegi-193955027/detay

Motosikleti
Rsv4+D250
Ya mudur 2-3 liraya cbfler ler var ama motor bitiktir bunun yeni motor yaptırması ne kadar sürer ne kadara patlar değer mi bu arada

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar