siz coşmuşsunuz hocam ben 55liralık benzinle 280km yapıyorum![]()
Abi naptın senben bu ay ilk defa sakin kullanayım dedim kendimi tuttum 35 lirayla 200-220km arası bişi gittim.
Meseleyi çözdüm ya.Sorunum kalkışta çok gaza asılarak kalkıyorum ilk 4 vites 7 binden aşağı atmıyorum.az yaktırmak için ilk 3 vitese kadar max 5.bin devir sonrasında istedğin kadar asılabilirsin.
hocam ben 5bin devir hiç kullanmıyorum. genelde 6500 8500 arası
90-120km/h arası.
bu arada 125 kiloyum. artçılı kullanım olarak düşünebilirsin![]()
egzoz u taktığımdan beri 6bin deviri pek geçmiyorum ben, egzoz hem ses hem ekonomi açısından iyi geldil:
Ekonominin dibini gören motorda, daha da ekonomi arayan rahmi :queen::farao:
Bende Canakkalede oturuyorum. Bakimlari bandirmada motor on diye bi servis var orda yaptiriyorum. Balikesirden daha yakin. Balikesirdeki servisle anlasmali tali servisi. İstersen orda da yaptirabilirsin.Arkadaşlar cbf 150mi İzmir Tire'den aldım. Fakat Çanakkale'de yaşadığımdan dolayı 1000 km bakımına bana daha yakın olan Balıkesir'e götürmek istiyorum. Oradaki Honda servisine bakım yaptırabilirim değil mi ?
Bir de bu subab sesi olayı çok canımı sıktıSanırım benim de başıma gelecek. Bu sorunu nasıl çözebiliriz ?
Evet arakdaşlar Honda motorsikletlere 2014 yılı içinde 5. zam geldi ve cbf sıfır fiyatı 5670 oldu şaka gibihttp://honda.com.tr/motosiklet/commuter/cbf-150/fiyat
Kappa k21 Ler tam bizim motora göre çokda yakışıyor bir anda commuter. Sınıfından tourıng sınıfına geçiyorsun yanîHala yan çanta tavsiye eden yok yav
Bende ne yalan söyleyim bugün kuzen PCX 125 almış. 7000 tl fakat fiyatının gereğini fazlasıyla yerine getiriyor. Start stop bilem var. Konforu honda zaten. Cbf kullanıyorum fakat piyasası 4500 u geçmese millet adına daha güzel olur. Bunlar yüzünden cin malları da rahatça zam yapabiliyor. Yazık ya olan bize oluyor. Hani özellik koysa zam yapsa tamam da. Aynı Civata ya zam zoruma gidiyor
Pcx e 7000 verene kadar yamaha x-city hem 250 cc hemde 10000 tl o daha mantıklı değilmiBende ne yalan söyleyim bugün kuzen PCX 125 almış. 7000 tl fakat fiyatının gereğini fazlasıyla yerine getiriyor. Start stop bilem var. Konforu honda zaten. Cbf kullanıyorum fakat piyasası 4500 u geçmese millet adına daha güzel olur. Bunlar yüzünden cin malları da rahatça zam yapabiliyor. Yazık ya olan bize oluyor. Hani özellik koysa zam yapsa tamam da. Aynı Civata ya zam zoruma gidiyor