Merhabalar;
1-2 gün içerisinde, işimin ilk müsade ettiği zaman da muhtemelen Konşuk motor'a(D&B'de olabilir.) pisikleti satın almaya gideceğim. 2-3 gün ruhsat, plaka işlemlerinin ardından motoru almaya bir arkadaşım ile gideceğim. Benim vitesli motor tecrübem yok. Arkadaş ise kullanmayı biliyor lakin, teknik anlamda bana yardımcı olamaz. Forumda konu içerisine bakıldıgında, sıfır motorlarda bile kırık çıkıp arıza oldugunu söyleyenler olmuş. Ben de bu doğrultuda bir kaç soru sormak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
**Motoru almayı düşündüğüm bayi, doğru mudur, sıkıntı çıkabiliecek bir bayi mi ? (muhtemelen konşuk, olmadı d&b)
**Motoru aldığımızda, bakmamız veya dikkat etmemiz gerekenler nelerdir?
**Arkadaşım sürücü olmak üzere, ben artcı olarak ve ortalama 25kmlik mesafe boyunca 2 kişi seyehat edeceğiz. Rodaj süresinde, bu motor için 2 kişi sıkıntı oluşturur mu ?
Ek olarak; motor tecrübem yok. Teknik olarak bilmiyorum. Sıfır alacagım bu motoru. İlk çalıstırma ve akabininde(eve gidene kadar) dikkat etmem gereken şeyler varsa nedir ?
Hepinizde olmuştur bu motor alma öncesinde ki heyeacan.

Ayriyetten de, insan sorun olsun istemiyor. Çok rica ediyorum, yönlendirici ve yardımcı bilgilerinizi eksik etmeyiniz.
Selamlar dilerim.