Var ya zevklerimiz aynı cihad tam aklımda olanlar. 3 parça keiti jat şeridi ve kartal tank ped (sonuçta beşiktaşlıyızbenim topcase vermedim zaten onunda üst tarafını beyaz kaplayıp kırmızı mavi şerit çektirmeyi düşünüyorum çantaya ozaman güzel olacağını düşünüyorum. bu günde zaten egzosu karbon kaplattım çok yakıştı. Ben orijinal egzosta kalmayı düşünüyorum sonuçta 250cc makina ses ve performans beklemek yanlış oluyor birde 1000-1500tl egzosa veremem birde forumda bir kaç kişi orjinal dışında egzos kullanınca yağda sıkıntı oldu motorları yediler yani zaman ayarı yapılmamış yeniden ecu yazmak gerekiyor o yüzden o işlerle uğraşamam 4 silindir makina alırsak takarız artık. yanlız ben bakıma falan gelince yine beraber gideriz cihad şu tank ped olayınıda hallederiz kocaelide doğru düzgün motorcu yok
ale: biz bu gidişle honda dan zor vaz geçeriz ben sana diyim:queen: şu 500rr ı da merak etmeye başladım:mrgreen:
=) aynen abi =)
abi egsoz valla motora yarar zarar hiç araştırmadım daha almadan ama öyleyse bende yapmam yada ayar yaptırıp takarım takarsam yakıtı çok etkilemiyorsa abi =)
abi ama ayıp yani hiç foto atmıyorsun =)
ya bide arkadaşlar bu jantları boyatmak istiyorum ben ya bu ne çok pis duruyor jantlar kiri belli etmemesi için şu yağ sıçaraması filan ben ethem abim kadar yıkayamıyorum motorumu o yüzden siyah yada füme gibi bi renke boyatsak nasıl olur ?
bide abi lastikleri değiştir beya =) sen sıfırmı aldın abi motoru ben onu bilmiyorum hala =)