servis bakımı dışında motoruma ne gibi bakim yapmalıyım.zincir temizleme neyle ve nasıl yapılır yardımcı olursanız sevinirim.yeni aldım ve aşık oldum cbf 150ye ona çok iyi bakmak istiyorum.motora iyi bakmanın taktiklerini anlatirmisiniz
Servis bakımlarını aksatmamak, 4000 de bir servise girmek, (Sıfır alındıysa 1000-2500-4000-8000...) fakat servise girme gereği olmayan aradaki 2000. km de yağ değişimi yapmak ve yağ eksilme varmı yokmu, buna göre varsa eksilen kadarını takviye etmek, eksik yağ ile kullanmamak.
Zincir temizliği ve bakımını, gerektiği zamanlar gerdirilmesini ihmal etmemek.(Ne sıklıkla temizlik ve yağlama yapılacağı senin kullanım zaman/km oranına ve kullandığın hava koşullarına göre, (yağış olup olmaması) göre değişir. Zincirin kuru ve/veya kirli olmayacak.
Lastik hava basınçlarını 2-3 haftada bir güncelle.
Ortalama seyir, kullanım hızını 70-90 km/h, kullanırsan hem motor için en keyifli hem senin için en keyifli hız aralığıdır.
Yolculu kullanmamak faydalı olabilir aslında toplamda, ama ben bunu pek önemsemiyorum, hanım biniyor, kardeşim biniyor, bindirmeyeyim mi yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------
Faruk kardeşim, fotoğraflar ve anlatımın için teşekkür ederim. Yağmurlar bi bitsin, evin önüne güzel bi serilip diz örtümü sabitleyebilmek istiyorum tarifini dikkate alarak. Odada duruyor şu anda, prosev yağmurluk takımının yanında gelen bot kılıfı yalan oldu, su geçiriyor (Sağnak yağışta). Tek ve kesin çözüm diz örtüsü. Yine feyizoğlundan aldığım Held eldiven kılıfıda su geçiriyor. (sağanak yağışta) Ben kışın binicem diyen için el koruma kılıfı ve diz örtüsü şart.
Biraz önce eve geliyorum, kask var elbette, viteste iken 30-40 km-h seviyelerinde sessiz bi ara sokakta ilerlerken, arka taraftan hızımla doğru orantıda tempolu artan azalan tır tır tır sesi geliyor, hayda bu ne yaw, eve geldim, zincir yağsız kalmış olabilir ama daha 2 gün önce yağladık. Derken orta sehpada arka tekeri motor boştayken bi çevireyim dedim. Aman aman, takur tukurt, bi sesler dişli ve zincirden gelen, elle çeviriyorum, teker 1-2 tur atıp duruyor, 2 gün 80-100 km h hız aralığında, şiddetli sağanak yağışta 2-3 saat kadar sürüş yaptım. Zincir ve dişli seyir halinde hızla dönerken o yağışı yemiş ya, inanın zincirdeki bütün yağı söküp atmış, basınçlı su ile zinciri dişliyi yıkamışın gibi zincir kurumuş kalmış, hemen dayadım yağı, mevcut ses kesildi ve orta sehpada tekerin dönüşü rahatladı. Demek ki yağmurda sürüş yapılıyorsa zincir yağına daha sık bakmamız gerekecek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:35 ----------
Bu arada bu gün yine motora 150 gram kadar yağ attım, yağ tüketimim artmaya mı başladı bilmiyorum. Yağ değişimi yaparak 1000 km hiç yağ ilavesi yapmayarak 1000. km de yağ değişimi yağacağım ve çıkan yağı ölçeceğim. 1000 km de 250 gramdan fazla eksik çıkarsa sezon başı motor sıfırlayabilirim. Çünki bu 2000 km de 500-600 gram yağ tüketimi demek olacak. Çok. Böylece hem yağ tüketimin kesilmiş veya en kötü azalmış, değişen parçalar da garantili olduğundan motorumun motoru da garantili hale gelmiş olur. Maliyet 350-400 tl arasında değişecek. Ondan sonra ya o şekilde satarım sıfır motor diye, yada en az iki sene daha binerim, o anki planlarıma göre değişir elbet

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:43 ----------
Bu gün bi kaç sayfa önce bahsetmiş olduğum iş arkadaşımın 6500 km deki, ama iyi durumda olmayan motoruna bakım için evine gittim. Yanıma motor yağı, z
ncir yağı, mazot falan almıştım. Zincirini yağladık, 100 gram yağ ilavesi yaptık. Hava filtresine baktık. Yağ kaçağı olan kapakların somunlarını sıktık. Biraz sohbet ettik ve minnet duyguları ile gönülden teşekürlerle oradan ayrıldım. Bundan sonra 4000 de bir Servise İst. Db motora görütücez bakım için. Aradaki 2000 km de ki yağ değişimini de biz yapıcaz. Bunun için servise gitmiyicez, gerçi ben hiç servise göndermezdim arkadaşı ama motor garanti kapsamında, bu yüzden 4000 de bir gitmek zorunda. Zaten fazla geziyor, en fazla senede 2 kere falan İst. gitse yeter.