Ayda ortalama 2200 km yapıyorum servise gitmiyorum 2 bin km de bir yağını değiştiriyorum hava filtresini temiz tutuyorum buji orjınal daha değiştirmedim ampülüm bile patlamadı yav aman daha fazla konuşmayım yoksa nazar edecez motora bugünlerde lastikleri yenileyeceğim ama manisada ırc pirelli hariç lastik yok
mıchelın almak istiyorum izmire gitmem gerekiyor oda bize ters bakalım fırsatım olursa lastikleri en kısa zamanda değiştireceğim allah nasip ederse servisler arkadaşımızında söylediği gibi motorun çıkaracağı en büyük masrafı taksit taksit alıyorlar bana göre servislere gitmek iş değil bakımlarını kendiniz yapın tabi herkezin kendi tercihi
Sende bendensin

İlk 3-5 bin km bi arıza vermezse, sonrasından korkmamak lazım. Ne arızası varsa fabrikasyon zaten ilk km lerde görüyorsun, bi arıza yapacağı varsa da ilk 5000 km nin içinde kendini belli ediyor. Ondan sonra yağ, yağ seviye takibi ve gerekirse ilavesi, hava filtresi, buji değişimi, zincir temizlik yağlanması ve gergi bakımı, sağının solunun wd-40 ile yağlanması harici hiç bir ihtiyacı yok. Ben böyle yaptım. 20 bin km boyunca harici hiç bir şey yapmadım. 20 binde ön fren balatası bitti. Kendin değiştirdim. Yani rutin bakımdan sonra genelde sırayı fren balataları alıyor, kontrol etmekte fayda var. 25-30 bin seviyelerinde de arka fren balatası değişimi yapabilirim.
Neyse, motorlarımız aslında oldukça ekonomik, birazda elimizden geliyorsa 10 numara.
Michalenleri internetten satın al, çek bi oto lastikçinin önüne, tekerleri sen sök tak, lastikçi sana eski jantlardan lastikleri söküp michalenlerini taksın. Atarsın 5 lira 10 lira, işlem tamam. Ben böyle yapıyorum. Kocaeli' de de michalen yok. Bi michalen taktırmak içinde İstanbul a gitmem lazım. Yüzü astarını geçiyor böyle yaparsam, 30-40 tl benzin yakıyorum en az.