honda cbf 150 çalındı

mrb arkadaşlar ben gökhan ist bagcılarda dükkanımın önünden honda cbf 150 siyahrenk motorum çalındı gören olursa insaniyet namına 0536 692 87 00 ararsa çok sevirimi şimdiden duyarlılıgınız için tşk

mrb arkadaşlar ben gökhan ist bagcılarda dükkanımın önünden honda cbf 150 siyahrenk motorum çalındı gören olursa insaniyet namına 0536 692 87 00 ararsa çok sevirimi şimdiden duyarlılıgınız için tşk

geçmiş olsun kardeşim.. Zabıt tuttursaydın, pek bi faydası olmuyo ama..

motor hakkında biraz bilgi verebilirmisin? .. belirgin bi izi falan varmıydı? plakası neydi?

Bu iş sarı çizmeli Mehmet aga olmuş.Motorundan biraz bahsedermisin.

Geçmiş olsun,inş.çabuk ve tek parça halinde bulursun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun. Şu sıralar motor hırsızlıkları iyice arttı. İki günde bir motorum çalındı başlıklarına denk geliyorum. :pr:

hergün yüzlerce siyah cbf150 görüyorum. nasıl anliyicam çalıntı olduğunu. plakasını yazsaydın keşke

Geçmiş olsun hocam. Bu aralar neden bu kadar arttı bu olaylar fikri olan var mı? Kışın gelmesiyle insanların motorları bırakmasından kaynaklanıyo olabilir mi ? Bugünde işten gelirken motora göz atayım dedim ne alemde diye, iyiki bakmışım ! Brandam yoktu üstünde ! heryere baktım acaba uçmuşmudur diye ama bulamadım. En sonunda küfür ede ede uzaklaşırken konteynr çarptı gözüme bi bakayım dedim içine... Nerden geldiyse aklıma artık :) Bir baktımki yatıyor konteynrın dibinde branda. Pis mis dinlemedim direk aldım serdim motorun üstüne :) Kastenmi yapılmıştır acaba :silent:

Geçmiş olsun hocam. Bu aralar neden bu kadar arttı bu olaylar fikri olan var mı? Kışın gelmesiyle insanların motorları bırakmasından kaynaklanıyo olabilir mi ? Bugünde işten gelirken motora göz atayım dedim ne alemde diye, iyiki bakmışım ! Brandam yoktu üstünde ! heryere baktım acaba uçmuşmudur diye ama bulamadım. En sonunda küfür ede ede uzaklaşırken konteynr çarptı gözüme bi bakayım dedim içine... Nerden geldiyse aklıma artık :) Bir baktımki yatıyor konteynrın dibinde branda. Pis mis dinlemedim direk aldım serdim motorun üstüne :) Kastenmi yapılmıştır acaba :silent:

Sanmam ya, bence uçuşmuştur. Sonra biri attı diye falan sanıp çöpe atmışlardır.

plakasını yazarsan ya da fotoğrafını koyarsan teşhis etme şansımız olur. şişlide ve dolapdere tarafından geçerken bakınacağım. geçmiş olsun umarım bulunur.

cbf 150 siyah

kusura bakmayın arkadaşlar biraz acemilik birazda üzüntüden neyazdıgıma dikkat etmemişim öncelikle iyidilekleriniz için tşk ederim morum siyah cbf 150ikiaynasıda kırıktı arkasında siyah büyük çanta vardı önve yan muhafazaları vardı benzin depo üstü deri kaplı pilaka 34 bh 742 görür veya bulursanız 0536 692 87 00 veya [email protected] iletişime geçerseniz çok sevirim duyarlılıgınız için çok tşk.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:40 ----------

geçmiş olsun kardeşim.. Zabıt tuttursaydın, pek bi faydası olmuyo ama..

tşk arkadaşım zabıt dakikasında tutturdum ama biliyosunu türk polisi çaldırmasaydın banamı sordun gibi telkinlerivar ukalaca 2 saat felen beklettikten sonra tuttular

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:43 ----------

plakasını yazarsan ya da fotoğrafını koyarsan teşhis etme şansımız olur. şişlide ve dolapdere tarafından geçerken bakınacağım. geçmiş olsun umarım bulunur.

tşk arkadaşım 34 bh 742 siyah arkada büyük çantasıvar iki aynasıda kırıktı yanlar ve ön korumaları vardı benzin deposu deri kaplı.

türk polisi eger böyle yaptıysa hırsızlık çogalır elbet formaliteden zapıt aramıyacak bile bu sogukta şimdi dışarı mı çıkılır canım.

Kardeşim ilk önce geçmiş olsun Ben arasıra bagcılara gidiyorum mal almaya telini aldım görürsen ararım:cat: inş. bulunur

Cok gecmıs olsun kardes sahıbınden comda cbf 150 var sıyah bugun ılan acmıs galıba hurdadan alınma dıyor ızmır de 1200 yazmıs galıba bır bak ıstersen bır ıhtımal dıyorum

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hortlatin anasini satayim 6 aylik konulari..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar