mrb arkadaşlar ben gökhan ist bagcılarda dükkanımın önünden honda cbf 150 siyahrenk motorum çalındı gören olursa insaniyet namına 0536 692 87 00 ararsa çok sevirimi şimdiden duyarlılıgınız için tşk
Geçmiş olsun hocam. Bu aralar neden bu kadar arttı bu olaylar fikri olan var mı? Kışın gelmesiyle insanların motorları bırakmasından kaynaklanıyo olabilir mi ? Bugünde işten gelirken motora göz atayım dedim ne alemde diye, iyiki bakmışım ! Brandam yoktu üstünde ! heryere baktım acaba uçmuşmudur diye ama bulamadım. En sonunda küfür ede ede uzaklaşırken konteynr çarptı gözüme bi bakayım dedim içine... Nerden geldiyse aklıma artıkBir baktımki yatıyor konteynrın dibinde branda. Pis mis dinlemedim direk aldım serdim motorun üstüne
Kastenmi yapılmıştır acaba :silent:
geçmiş olsun kardeşim.. Zabıt tuttursaydın, pek bi faydası olmuyo ama..
plakasını yazarsan ya da fotoğrafını koyarsan teşhis etme şansımız olur. şişlide ve dolapdere tarafından geçerken bakınacağım. geçmiş olsun umarım bulunur.
Kardeşim ilk önce geçmiş olsun Ben arasıra bagcılara gidiyorum mal almaya telini aldım görürsen ararım:cat: inş. bulunurmrb arkadaşlar ben gökhan ist bagcılarda dükkanımın önünden honda cbf 150 siyahrenk motorum çalındı gören olursa insaniyet namına 0536 692 87 00 ararsa çok sevirimi şimdiden duyarlılıgınız için tşk