Honda cbf 150 almayı düşünüyorum yardım

İyi sabahlar abilerim ve kardeşlerim ilk motorum mondial znu 125 kullanmaktaydım, şimdicbf 150 almak istiyorum kullananlardan tavsiye bekliyorum şimdiden teşekkur ederim saygılar

İyi sabahlar abilerim ve kardeşlerim ilk motorum mondial znu 125 kullanmaktaydım, şimdicbf 150 almak istiyorum kullananlardan tavsiye bekliyorum şimdiden teşekkur ederim saygılar

sağlam temel motorlardandır.Yağ yaktığını duydum yeni modellerinde duurm nedir bilmiyorum

Alma çok hantal zaten 125 lik kullanmışsın işini görmez daha güçlü motorlara bak

Efendim ben hızı sevmiyen birisiyim benim istediğim konfor ve titreşim olmaması

cbf 150 125 cc scooter ile aynı hızı yapar bence gereksiz bir motordur onun yerine pulsar al heycan yasa yada apaçi al cbf çok eskidendi .

80 i geçmeden fıtı fıtı gezerim, totom rahat etsin, titreşimi tek silindire göre az olsun, az yaksın, durduk yere masraf çıkarmasın, altımda da cücük gibi kalmasın diyorsan alabilirsin. Ama sıfır alacaksan o para etmez bence. O parayı cbf ye verene kadar ben olsam hero karizma, 150ns ya da discover 150f alırdım. Cbf sıfırına vereceğin parayla, 150f alır birde yeni lastik takımı + güzel bir kask alırsın, hemde cbf den daha güçlü bir motorun olur.

Yorumun için teşekkur ederim istediğimi anlatmisiniz ama 2el temiz alicam

80 i geçmeden fıtı fıtı gezerim, totom rahat etsin, titreşimi tek silindire göre az olsun, az yaksın, durduk yere masraf çıkarmasın, altımda da cücük gibi kalmasın diyorsan alabilirsin. Ama sıfır alacaksan o para etmez bence. O parayı cbf ye verene kadar ben olsam hero karizma, 150ns ya da discover 150f alırdım. Cbf sıfırına vereceğin parayla, 150f alır birde yeni lastik takımı + güzel bir kask alırsın, hemde cbf den daha güçlü bir motorun olur.

Not: tavsiye ettiğiniz motorların hepsi bol bol titreşimlidir. Titreşim önemli bir kriterse ve bütçesi bu kadarsa cbf'ten başka seçeneği dahi yok. Titreşimi önemsemeyen bir arkadaşa pulsar aldırdım ama ben asla alamam dediğim sebepten ötürü.

AurorAbeam bilgi için tsk ederim kiz arkadadimla beraber gezicem hep piknik veya vs ama titresim olmasin ve arkadaki insan yormasin hoşla binelim motora

Not: tavsiye ettiğiniz motorların hepsi bol bol titreşimlidir. Titreşim önemli bir kriterse ve bütçesi bu kadarsa cbf'ten başka seçeneği dahi yok. Titreşimi önemsemeyen bir arkadaşa pulsar aldırdım ama ben asla alamam dediğim sebepten ötürü.

anlatılan gibi bir titresim yok pulsarda . 16000 km kllandım eşimle izmire gittim geldim vs sadece koltugu rahatsız titresim nc 700x de neyse o ne aşağı ne yukarı

Yorumun için teşekkur ederim istediğimi anlatmisiniz ama 2el temiz alicam

2 sene kullandım. Mercedes gibi motosiklet. Konfor, gidon yüksekliği 100 km son hız olması sakin kullanımlar için ideal.

Hiç düşünmeyin, basın parayı alın. Şehir içi kullanacaksanız tavsiye ederim. Yok şehir dışı kullanım diyorsanız. Uzun yolda yoruyor. 200 km lik tecrübem ile sabit!

Zaten belirttim cbf almak için sebeplerde "titreşimi tek silindire göre az olsun" dersen diye. Fakat iki kişi gezeceksen ve birazda yük alacaksan uzun yokuşları iyi düşün. Motorun sınırlarını zorlarsan yağ yakacağını da bil. Bunları kabullendiğin sürece memnun olursun motordan.

Dediğim gibi efendim az hız bile olsa beni yolda bırakmasın tatlı tatlı gideyim yinede

Ns 200 selesi odun olsada gene 150 cclere bakmam

6 vites dijital gösterge , kalın lastik enj. Şekil şemal uzun yolda yetersiz kalsada düşük ccye göre daha iyi gidişi çekişi var seleye kaplama döşeme felan yaptırıyolar

2010 modelini almayı düşüyordum ama devir saati yok vites gostergesi benim için onemlide yeni vitesliye geçtim

cıbıf yıbır alma aldırtma! bız bu dınozorlardan kurtulmalıyız ki yeni modelleri ulkemıze layık gorup getırebılsınler. fosıllesmıs makınelere 5-6 bin verilir mi ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 kişi cbf150 bayağı sabırlı ve mülayim bir kişi olmak lazım. uzun yolda e5 de yavaş yavaş gidersiniz .

bir süre kullandım (6 bin km kadar ) motor çok az km de olmasına rağmen subaplardan ses gelmeye başlamıştı sağlam motor diyorlar ama bana pek öyle gelmedi yada şansıma diyelim..bende sıkıştırdım biraz eyw da çok hantal olacak gibi değil bana uymadı kısaca titreşim yok 1 saat kullanınca totoyu ağrıtıyor

Super Moderator
Bizim forumdaki Yebereciler eksildi mi? Yoksa bundan sonraki Slogan az daha koy Pulsar al mı oldu? :)

150F dediğin motorun hız olarak CBF150'den hiç farkı yok. Standart dışı lastik ölçüleri ve titrek bi motor olması da ayrı dert.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar