İyi sabahlar abilerim ve kardeşlerim ilk motorum mondial znu 125 kullanmaktaydım, şimdicbf 150 almak istiyorum kullananlardan tavsiye bekliyorum şimdiden teşekkur ederim saygılar
80 i geçmeden fıtı fıtı gezerim, totom rahat etsin, titreşimi tek silindire göre az olsun, az yaksın, durduk yere masraf çıkarmasın, altımda da cücük gibi kalmasın diyorsan alabilirsin. Ama sıfır alacaksan o para etmez bence. O parayı cbf ye verene kadar ben olsam hero karizma, 150ns ya da discover 150f alırdım. Cbf sıfırına vereceğin parayla, 150f alır birde yeni lastik takımı + güzel bir kask alırsın, hemde cbf den daha güçlü bir motorun olur.
Not: tavsiye ettiğiniz motorların hepsi bol bol titreşimlidir. Titreşim önemli bir kriterse ve bütçesi bu kadarsa cbf'ten başka seçeneği dahi yok. Titreşimi önemsemeyen bir arkadaşa pulsar aldırdım ama ben asla alamam dediğim sebepten ötürü.
Yorumun için teşekkur ederim istediğimi anlatmisiniz ama 2el temiz alicam
150F dediğin motorun hız olarak CBF150'den hiç farkı yok. Standart dışı lastik ölçüleri ve titrek bi motor olması da ayrı dert.80 i geçmeden fıtı fıtı gezerim, totom rahat etsin, titreşimi tek silindire göre az olsun, az yaksın, durduk yere masraf çıkarmasın, altımda da cücük gibi kalmasın diyorsan alabilirsin. Ama sıfır alacaksan o para etmez bence. O parayı cbf ye verene kadar ben olsam hero karizma, 150ns ya da discover 150f alırdım. Cbf sıfırına vereceğin parayla, 150f alır birde yeni lastik takımı + güzel bir kask alırsın, hemde cbf den daha güçlü bir motorun olur.