Ersin Bey'in iletişim bilgileri var mı Egeli ?
Waytake Ersinin tlf. nr.sı 530 6040366 selamımı iletebilirsiniz.
Ersin Bey'in iletişim bilgileri var mı Egeli ?
Waytake Ersinin tlf. nr.sı 530 6040366 selamımı iletebilirsiniz.
Evet görüştüm ben o arkadaşla hatta sizinle konuştuğunuzu söyledi,şöyle ben isminizi sormadım tabii üniversitede bir etkinlik esnasında arkadaş ile görüştüm dedi büyük ihtimalle o sizsiniz.Mehmetenis bu sisleri yapan mesut bey var onunla irtibata geçtinizmi? Geçen ayak üstü sordum kendisine ama böyle bi sıkıntı olmuyacağını söyledi ve kesinlikle akım sınırlayıcı kullanılması gerekli dedi.
Valla siz motoru iyi karın altında bırakmışsınız.ben bi arkadaşımın kapalı garajına bıraktım.aramızda 50km var.arada bi gidiyorum yanına özlem gidermeye![]()
Aynen o etkinlikte o soruyu soran bendimEvet görüştüm ben o arkadaşla hatta sizinle konuştuğunuzu söyledi,şöyle ben isminizi sormadım tabii üniversitede bir etkinlik esnasında arkadaş ile görüştüm dedi büyük ihtimalle o sizsiniz.
Doğru akım sınırlayıcı konusunda haklısınız ama bu sis farı eski model miş o yüzden içerisinde akım sınırlayıcı mevcut değilmiş.
Aynen o etkinlikte o soruyu soran bendimbenimkilerde eski tip ama benimkine akım sınırlayıca takmışlar.hatta mesut abi eğer arıza yaparsa getir yeni tipe çevirelim demişti.şimdilik sorunsuz kullanıyorum.herkesede tavsiye ederim.görünürlük açısından çok etkili.2 arkadaşımın cbf1000e de monte ettim.onlarda sorunsuz kullanıyorlar.
Tercih sizin tabi.ama ben olsam büyükleri takardımYalnız Mesut Bey bana dedi ki gönderin dedi hem bakım yapalım hemde akım sınırlayıcı takalım dedi peki dedim fiyat sıfır fiyatın dan 50TL aşağı olur dedi,bende kalsın yenisini almak daha mantıklı dedim.
Sisler, stoplar ve Abus hayırlı olsun Mehmet Enis.
Biz grup olarak Cumartesi fuardaydık. Keşke görüşüp tanışabilseydik...
Selamlar , sis farının tam modeli nedir yada link mevcut mudur ?
Teşekkürler .
Yer konusunda pek sıkıntı yok.Fakat fiyat biraz tuzlu gibiAslında güzel ama fiyatı nedir?
Bide bu ürünü koymak için sabit bir yer lazım eğer sabit yeriniz varsa ve fiyat olarak uygunsa hiç düşünmeden alınız.
Yer konusunda pek sıkıntı yok.Fakat fiyat biraz tuzlu gibiale: Küçük olanı 1350tl büyük olanı 1500tl civarında :sunny: