- Motosikleti
- 750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1.Küçük bir araştırma yapabilirseniz google de 2006 model ub 358 plakalı motor sahibinin bir bayan olduğunu ve honda şirketi ile iş bağlantılı olduğunu bulabilirsiniz üstelik sanki bu makina için yan yapmayacak bir insana benzeyen bir kimlik tanımı var.
2.İzmir deki motor tahminim ikinci sahibi ve bu kişinin aldığı kişide honda bağlantılı olma olasılığı yüksek kaç yılında aldığı konusunda bilgi alırsanız sanırım daha önceki bakımları hakkında honda çalışanındaki bakımları konusunda tereddüt etmeden alınabilir.
3. motor linki karışmış sanırım ben 3. göremedim. ama 363 plakayı da merak ettim.
Sonuç olarak düşüncem:
Az bir pazarlık ile çiğdem hanımın yani istanbul üsküdardaki motosiklet alınır model yılı düşük demezseniz.
Satıcı kimliği linkedin ve face de mevcut.
Açıklamanız için çok teşekkür ederim.
Evet şimdi araştırdım, Çiğdem hanım Honda eğitim merkezinin tek kadın eğitmeniymiş.
Açıkçası model yılından ziyade kilometre ve motosikletin servis referanslı olması benim için çok daha önemli.
Zira 2008 yılında 91 Model Transalp kullaniyordum
Genelde kiralama işi veya ticari maksatla alinan motorların plakalari seri olur. Kocaeli plaka olması ise turkiyenin en zengin ve en büyük şirketleri genelde kocaelinde olur. Gerçi bu kadar üst düzey bir motosikletin ne maksatla kullanıldığı çok çok önemli değil. Yani öyle düşme kalkma ile kolay zarar gorecek bir motor değil. Motor bloğunu ise tartışacak veya elestirecek kadar seviyemiz, akademik düzeyde değil. Saffet Üçüncü nün bir makalesi varsa okunmalı. Şimdi özet olarak ikinci el alınacak bir bmw 728 düşünelim. Bu arabayı eski sahibi kötü ve bakımsız kullanmaz diye düşünürüz. Iste bu seviyede bir motosiklet için de ayni zan ile hareket edebiliriz. Bu motor 2007 de 30 bin lira civarindaydı. Bu kadar parayı veripte sorumsuz kullanan biri olmamıştır diye kanaat etmek lazım. Iyimserlikten zarar gelmez.
Açıklamanız için teşekkür ederim,
Toplu araç alımlarında plakaların seri olduğunu biliyorum, fakat bu tarz motorları kim neden toplu alsın?
Eğer motosikletler toplu alındıysa, ve plakalar bu yüzden seri haldeyse benim tarafımdan zaten bi sıkıntı olmaz,
Ama İnsan kıllanıyor işte
Son düzenleme: