Honda CB250R Türkiye'de

İlk motorum olduğu için yorum yapabilecek bilgiye sahip değilim ne yazık ki...
Ehliyet sınavını beklediğim içinde şu an için sadece kapalı alanda kullanıyorum. (Aslında kullandığım kapalı alan bir nevi zorlu yol test pisti)
Ancak almak isteyen arkadaşların sormak istediği bir şey var ise imkanım dahilinde cevaplamaktan mutlu olurum...

bu motor zaten mt ile karşılaştırılacak bi motor değil daha cok duke250abs ile karşılaştırmalısın ben arasındayım ikisinin ama sanırım duke 250nin torku için duke tarafından kullanıcam oyumu

Duke 250'yi almadan önce mutlaka bir test sürüşü yapın derim.
Ben de bir ara duke 390'a kafayı takmıştım. Duke 250'yi test ettim, titredim ve kendime geldim.
Ktm'nin Üst segmentteki motorları nasıldır bilmiyorum ama tek silindirli cadde motorları aşırı titrek.

Benim bikaç sorum olacak.
Üzerinde hangi lastikle geliyor?
Abs bosch un mu?
IMU dedikleri tam olarak ne işe yarıyormuş?

Sanırım Honda'yı sevmeye başladım,zira senelerdir Yamaha aşığı biriydim.son motosikletim Honda marka ve bu cb250r fiyat/performans olarak harika diyebilirim.amortisör,fren sistemi,elektronik herşeyde bende mt25 önde ama tasarm olarak daha iyisi olabilirdi.çok satacaktır eminim güle güle kullansın alan vatandaş.

naked sınıfını bu hale getirenin allah evlerine ateşler salsın diyorum. güzelim segmentin içine ettiniz lan! ss'den bir farkı kalmadı mk!!!

Honda'nın memlekette 250cc. civarı commuter-şehir motoru yokken bu motoru getiriyorsun.

2018-Honda-CB300R-14.jpg

Böyle bir motoru varken bunu getirmezsin. Allah akıl fikir versin, ne diyeyim başka. çantasını da koysun, motor ufak demesin, artçısını da bindirsin, fıtı fıtı gezsin millet.

Kuryesi de alır, yaşlısı da alır kullanır.

Untitled-102.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar