Abi yeni bilgileri öğrenmek yerine eski kalıpları kullanmayı tercih eden usta dolu memleket. CBF bukadar yağ alıyor, ozaman alayı bukadar alır diyen ustalar birsürü.
* Şimdiye kadar Hondanın herhangi bi modeli Honda yüzünden birinin elinde patladı mı? HAYIR
* Bugüne kadar piyasadan kalkan motosikletinin parçası için müşterisini diğer markalar kadar mağdur etti mi. HAYIR ( üstelik diğerleri üretimde ve en çok satan modelleri için bile 3-5 ay bekletirken)
* Bugüne kadar şikayet etiğinde, karşılıksız, mağdur kaldın mı? HAYIR ( Dİğer markaların temsilcileri "bizde böyle!" dedi bana hep

r:
* Herkes CB için ileri geri konuşurken trafikte gördüğüm 10 motosikletin 1' i CB neredeyse :sunny: İnsanlar bukadar boş konşmaya alışkınken usta nasıl alışkanlıklarını deiştirsin :silent:
* Bu çinli diyen herkes gidip aynı paraya muattap bile bulamıyacağı çinli alıyor. Buna zaten aklım hiç ermiyor.
( Muattabın yok arkadaş, marka yok, birini arasan ben bilmem sanayiye git diyecek ve nerdeyse aynı para, ver işte 300-500, 10yıl hizmet al dünya çapında bi firmadan, çinliyse böyle çinli olsun, bak yamuldu dersin alır yenisini verir ::gozluk:: )
hocam sakın bulaşmayın.. tecrübeyle sabit
Abi bende bulaştım, binlerce km dir tek marş çalışıyor, uzun yolda yaptım, sürekli artçılı gezdim, 125cc commuterlerin alayından az yaktım, 1ml yağ yakmadım, hiç teknik bi sebepten yolda kalmadım, virajda, uzun yolda,
şehir içinde hiçbir güvensizlik hissine kapılmadım, hiçbi yokuşta artçılı yüklü farketmeksizin çıkamadığım olmadı... ... ... ... Kullanıcıların çoğunluğu memnunken usta sözüyle örnekleyip tek tük karalamalar yanlış yönlendirebiliyor.
Usta kim abi, mesai saati bekleyen eleman işte. Bu motoru üretmeseydide ne üretseydi benim 3 liraya 0km alabileceğim???
"125cc a noktasından b noktasına en ucuz bununla gidersin üstelik 3 lira, ben Honda olarak kefilim" dedi. Böyle diyorsa vardır bi sebebi Honda abi bu deyip aldım.
Tam Honda' nın vaadettiği gibi bi motosiklete sahibim, hiçbişey düşünmeden gözüm arkada kalmadan, durmaksızın biniyorum, sizlerin aksine özellikle tavsiye ediyorum yakın arkadaşlarıma. Alan arkadaşlarımdan hiç memnun olmayan yok.
Olay ne beklediğin ve karşılığında senin ne gözden çıkardığınla alakalı. 4 liraya, 5 liraya... ... .. daha kaliteli commuterler var. Bunlar CB den daha sorunsuz değiller, sadece detaylarda daha kaliteliler hepsi bu. Bununda sonu yok zaten.
Özetle "beklenti/fiyat/performans" terazisinde CB bu sınıfta gayet bşarılı biyerde.