Honda CB1000F SE yi tanıttı

honda showa nın hissedarı mı sahibi mi oyle bişey zaten, ne kayabası ?

kaldı ki bir dunya para olan ducati desetx rally in ove ove bitirilemeyen suspansiyonları kayaba ?
Showa ve Nissin Hitachi'e ait..

4 silindir 150 bg motor için ucuz komponentler bunlar..

LS2 kaskla Hayabusa'ya binmek gibi birşey 😅

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Ne o öyle Karagümrük spor gibi.
DepDepSpor bikerem... :rolleyes:
Kastamonuspor-Bayrak-85791.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Allahtan Tesladan aşağı kalmayan bir ekranı var, ha bence o ekran o güzelim retro tasarıma o yuvarlak fara hiç yakışmamış ya neyse yeni nesil için önemli, ekrana parmak atmadan olmaz 😅

Sorun değil. Buluruz bir tane çıkma Royal Enfield Himalayan ekranı tamam o iş. Aynası da var takım ;).🥱
Bqout4v8070JsDy9BHLiBWlFXI.jpg

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Showa ve Nissin Hitachi'e ait..

4 silindir 150 bg motor için ucuz komponentler bunlar..

LS2 kaskla Hayabusa'ya binmek gibi birşey 😅

ya niki bu yapay zeka acayip bişey,

nissin kaliperli 150hp ve ustu motosikletler listele dedim.

suzilerinde oldugu modelleri listeledi ama en ilginc model ne dersin ?

2023 s1000rr

puhahaadsfs

gercek mi diye arasrırdım.

2023 s1000rr için bak ne diyor,

"Nissin kaliperler, eski Hayes parçalarının yerini alıyor ve inanılmaz bir fren gücü ve hissi sunuyor."

mcn nin hornet 1000 ve hornet 1000 sp i piste cıkarıp karsılastırdığı video var.

sp biliyosun ohlinsli ve brembo m4 mu ne en ust seviye kaliperlerine sahip.

adam aynen şunu diyor "dürüst olmak gerekirse ben bir fark hissetmedim "

bu arada,

showa bi ara honda nın tam kontrolundeyken şimdi bu oran yuzde 33 e dusmus.

ahh niki ahh çok markacısın :d

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
ya niki bu yapay zeka acayip bişey,

nissin kaliperli 150hp ve ustu motosikletler listele dedim.

suzilerinde oldugu modelleri listeledi ama en ilginc model ne dersin ?

2023 s1000rr

puhahaadsfs

gercek mi diye arasrırdım.

2023 s1000rr için bak ne diyor,

"Nissin kaliperler, eski Hayes parçalarının yerini alıyor ve inanılmaz bir fren gücü ve hissi sunuyor."

mcn nin hornet 1000 ve hornet 1000 sp i piste cıkarıp karsılastırdığı video var.

sp biliyosun ohlinsli ve brembo m4 mu ne en ust seviye kaliperlerine sahip.

adam aynen şunu diyor "dürüst olmak gerekirse ben bir fark hissetmedim "

bu arada,

showa bi ara honda nın tam kontrolundeyken şimdi bu oran yuzde 33 e dusmus.

ahh niki ahh çok markacısın :d
Yurt dışı forumlarında S1000rr'ın frenlerini pist için yetersiz olduğunu ve değişmesini gerektiğini söyleyenler vardı, Sp versiyonuna M4 koyuyorsalar gene çalmışlar demek, M4 kaliperi diğer markalar orta-üst segment giriş modellerine koyuyorlar. :)

Stylema koyduysa laf yok ama.

Motosikleti
cbf 150
Fren denilince m1000xr dan öte motor bilmem. Geçen arkadaşın videosunu izledim 280kmden 80 km hıza düştü önüne kamyonet çıkmıştı. O frenler ve latikler olmasa ölmüştü. Hondaya biniyor olsayfı atomlarına ayrılırdı. Bmw m serisi motorda frenin sın noktasıdır

Yurt dışı forumlarında S1000rr'ın frenlerini pist için yetersiz olduğunu ve değişmesini gerektiğini söyleyenler vardı, Sp versiyonuna M4 koyuyorsalar gene çalmışlar demek, M4 kaliperi diğer markalar orta-üst segment giriş modellerine koyuyorlar. :)

Stylema koyduysa laf yok ama.

hornet 1000 sp de steylama dediğiniz zımbırtıdan varmış.

hornet 1000 ise nissin.

ve pistte test edem adam ben cok bi fark goremedim diyor.

ama bizim forum yorumcularına kalsa nissin çöp.

ben sana bişey diyim mi ?

bizim forumun ennnn büyük sorunu, fiyat/performans ın ne olduğunu asla anlayamamaları.

en eski uyesinden en yenisine kadar yuzde 90 ı boyle.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fren denilince m1000xr dan öte motor bilmem. Geçen arkadaşın videosunu izledim 280kmden 80 km hıza düştü önüne kamyonet çıkmıştı. O frenler ve latikler olmasa ölmüştü. Hondaya biniyor olsayfı atomlarına ayrılırdı. Bmw m serisi motorda frenin sın noktasıdır

lan allahın kamyoncusu neden honda diyon suzuki desene ?

m1000 xr fiyatı ile kıyasladığın honda ve suzukiler bir mi ?

ne kadar cahilsiniz yaa

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
LED ekran ve kafa grenajını sök. Yerine bol nikelajlı kilometre ve devir saatleri tak . İşte o zaman retro olur benim için. Hoca bunu beğenmedi.

Bmw S serilerinde Nissin kaliper hiç kullanılmadı tembel adam herşeyi yapay zekaya sorup yanlış bilgileri paylaşma..

Aç S serilerinin fotolarını hepsinde Brembo yazıyor..

Nissin çöp değil elbette ama 150 bg motorda ucuz kaçar ,

Sırf Honda diye detaylara bakmadan sağlam , bozulmaz kafasıyla yazıyorsun , sonra bana marka fanatiği diyorsun 🙂

Suzuki yi seviyorum ama 800 lük Vstrom almadım , gücü az dedim eleştirdim..

Bmw ninde beğenmediğim taraftarını defalarca yazdım , hatta elektrikli motosikleti için bedava verseler binmem dedim..

Honda sağlam olabilir ama motorlarında yolda keyif verecek birşeylerden kırpıyor ,
birde koskoca Honda da benim kullanım amacıma uygun motor yok yahu şaka gibi , şu 19 inç ön tekeri olan Africa yı merak ediyorum ama onunda ekranı elimizde patlar diye korkmuyor değilim 😅

Son düzenleme:
link verdik linkkkk

okumuyosun niki,

bir daha vereyim.

nissin diye arama yapman yeterli ;)
Güçlü yeni Hayes kaliperleri, eski tasarımlı Brembolara göre daha dost canlısı bir ilk kavramaya sahip ve sert kullanımda solma belirtisi göstermiyor.

Verdiğin linke bak bakalım ne yazıyor , olm sizin bahçede yetişen otlar kafamı yapıyor söyle bizde gelelim 😁

Benim bildiğim , Bmw kaliperlerin üzerine Brembo yazmak istemedi gitti bi dönem bu Amerikan Hayes le anlaştı kaliperdede Bmw yazıyor ama kısa süre sonra Bremboya döndü..

Benim bildiğim ,

sana link veriyorum hem de saygın bir yerden,forım veya reddit olmssın dedik.

ama sen " benim bildiğim" diyosun.
yanlış biliyomuşun niki..

bi özrünü alırım artık ;)

istersen forımları reddit i falan da tarayabilirsin.

yav o değilde , nissinli tokico lu bir ton yuksek beygirli model var bunların arasında suzuki de var.,

ama lafa gelince "yaaa honda dusuk komponent kullanıyor"

valla olmuyor.

biraz özeştiri yapmanın vakti geldi avrupa komponentciler...

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Honda'nın bu motosiklet kafa yapısından tahmini vazgeçme süresi ne zaman olur?

Yamaha kaç kez uğraştı, uğraşıyor. Rahmetli babaannemin merdaneli çamaşır makinasına benziyor kafası.

sana link veriyorum hem de saygın bir yerden,forım veya reddit olmssın dedik.

ama sen " benim bildiğim" diyosun.
yanlış biliyomuşun niki..

bi özrünü alırım artık ;)

istersen forımları reddit i falan da tarayabilirsin.

yav o değilde , nissinli tokico lu bir ton yuksek beygirli model var bunların arasında suzuki de var.,

ama lafa gelince "yaaa honda dusuk komponent kullanıyor"

valla olmuyor.

biraz özeştiri yapmanın vakti geldi avrupa komponentciler...
Yav forumda senin benim gibi vatandaşın teki yazmış bunu , cahil herif Hayes leri Nissin sanıyor 😅

Bak sonra ne demiş Bremboya yükselmek istiyorum yazmış yine azda olsa kafa çalışıyor adamda günahını almayayım 😬

Bildiğim dediğim Bmw nin neden Hayes kullandığı idi , yanlış hatırlamıyorsam bazı serilerde Hayesleri garanti kapsamında Brembo ile değiştirmişti..

Tekrar söylüyorum Bmw de sukuterleri bilmiyorum ama vitesli motorlarında ne önde nede arkada Nissin görmedim..

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Güzellik bakanın gözünde derler, bence olmamış. Suzuki'nin 8S tabanlı retroları daha güzel.

Yav forumda senin benim gibi vatandaşın teki yazmış bunu , cahil herif Hayes leri Nissin sanıyor 😅

Bak sonra ne demiş Bremboya yükselmek istiyorum yazmış yine azda olsa kafa çalışıyor adamda günahını almayayım 😬

Bildiğim dediğim Bmw nin neden Hayes kullandığı idi , yanlış hatırlamıyorsam bazı serilerde Hayesleri garanti kapsamında Brembo ile değiştirmişti..

Tekrar söylüyorum Bmw de sukuterlebilmiyorum ama vitesli motorlarında ne önde nede arkada Nissin görmedim..

ya sittir et bmw s1000rr ı nikii

konu nerden çıktı ?

sen bu nissinleri gorup ıyyy honda ucuza kaçmış dedin.

yavv , nissin kotu mu ?

180 hp lik yarıs motorlsrında bile nissin oluyor, sende biliyosundur ornek vermeme gerek yok.

fazla markacısınız.

tekrar ediyorum;

adamlar hornet sp de kullanılan steylama ile duz hornetin nissin i arasında kayda değer bir fark goremiyor.

belki marquez falan olsak bişeyler anlayabiliriz.

yav herseyi gectim, 9000 ve 10000(bu senin cok ovdugun komponentlere sahip) bin poundluk iki guzel motoru oveceğine

diğer markalarında kullandığı nissin i gorup "honda kotu komponent kullanmış " diyebiliyosunuz.

bu tamamen artık honda düşmanlığı. başka acıklaması yok yeminle.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Z 900 Rs dahil bu retro görünümlü 4 silindirliler bana çok anlamsız geliyor, Honda'yı boklamayayım, benim kriterlerime göre harika bir motor yapmış.

Lakin bu motorlarla seyahat etmek istesen edemezsin, basmak istesen rüzgardan ambale olursun, firkete virajlarda yardırayım desen içlerinden geçecek daha düşük cc çift silindirliler var. Bilemiyorum, bence ne düz yola gelir ne de viraja.

İlginç bir sınıf.

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Z 900 Rs dahil bu retro görünümlü 4 silindirliler bana çok anlamsız geliyor, Honda'yı boklamayayım, benim kriterlerime göre harika bir motor yapmış.

Lakin bu motorlarla seyahat etmek istesen edemezsin, basmak istesen rüzgardan ambale olursun, firkete virajlarda yardırayım desen içlerinden geçecek daha düşük cc çift silindirliler var. Bilemiyorum, bence ne düz yola gelir ne de viraja.

İlginç bir sınıf.
motora binmeyeyim ama çok param varmış desinler, alıp ofisin bir köşesinde obje olarak eskiteyim, ilerde oğum 25 yaşına gelince serseri olmaz ise 2 çift entellektüel laf eder, göçer giderim sınıfı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar