- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2026 da avrupada satışa sunulacakmışşş.
www.motorradonline.de
Retroluğun dibi dibii. işte o muhteşem motor.
bu da ekranı
bii yeni suzuzki gsx r1000R ekrana bakınnn bir de buna.Honda şovunu yapmış yine
Kamyoncu, gelirse ben de bunları iki tane set olarak alacam.Cunku karar veremiyorum hangisi daha guzel..
"Honda CB 1000 F ve CB 1000 F SE'nin konsept olarak sunulmasının ardından, nihai üretim modellerinin 2025 sonbaharında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Her ikisinin de en geç 2026 baharında Avrupa ve Almanya dahil olmak üzere mağazalarda satışa sunulması bekleniyor. Fiyatlandırma açısından Honda, modern ve agresif fiyatlı CB 1000 Hornet (şu anda başlangıç fiyatı 10.499 €) ile Kawasaki'nin retro modelleri (şu anda başlangıç fiyatı 13.595 €) arasında yer alacak."
ya bu adamlar neden boyle agresif.Diğer üreticileri aşırı zorluyor.Yine super ucuza verecek bunu ben size soyliyimmm
Neue Retro-Honda kommt in 2 Varianten: Honda CB 1000 F und SE
Im Frühjahr 2025 präsentierte Honda das neue Retro-Modell CB 1000 F nach Vorbild der legendären Bol d’Or, und im Sommer folgt die SE-Variante mit Scheinwerferverkleidung im Café-Racer-Stil. Beide Retro-Varianten kommen wohl spätestens 2026 in den Handel.
Retroluğun dibi dibii. işte o muhteşem motor.
bu da ekranı
bii yeni suzuzki gsx r1000R ekrana bakınnn bir de buna.Honda şovunu yapmış yine
Kamyoncu, gelirse ben de bunları iki tane set olarak alacam.Cunku karar veremiyorum hangisi daha guzel..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
"Honda CB 1000 F ve CB 1000 F SE'nin konsept olarak sunulmasının ardından, nihai üretim modellerinin 2025 sonbaharında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Her ikisinin de en geç 2026 baharında Avrupa ve Almanya dahil olmak üzere mağazalarda satışa sunulması bekleniyor. Fiyatlandırma açısından Honda, modern ve agresif fiyatlı CB 1000 Hornet (şu anda başlangıç fiyatı 10.499 €) ile Kawasaki'nin retro modelleri (şu anda başlangıç fiyatı 13.595 €) arasında yer alacak."
ya bu adamlar neden boyle agresif.Diğer üreticileri aşırı zorluyor.Yine super ucuza verecek bunu ben size soyliyimmm
Son düzenleme: