Özellikle bu modeli uzun zamandır kullananlara soruyorum, herhangi bir problem yaşadınız mı ? Honda cbr250r da görülebilen krank kırma gibi problemlerden yaşayan oldu mu ? veya herhangi başka bir kronik problemi var mıdır ? ve tavsiye eder misiniz ?
2 yıldır kullanıyorum. 16.000 km bakımını yeni yaptırdım. İlk motosikletim, gözümü onunla açtım

Bana otobüsü-metroyu unutturdu. Nereye gidersem onunla gittim, Beşiktaş-Sarıyer-Kadıköy arasında fink attım. Yeri geldi uzun yol yaptım Bursa-Çanakkale-Gökçeada dolandım geldim.
Bütün bu süreçte beni hiç -hatta üzerinde hala fabrika çıkış lastikleri var, kışın bile- üzmedi. Sadece ilk motorum olması dolaysıyla zincir bakımını doğru yapamadığımdan 16.000 km sonunda zincir setini değiştirdim. Normalde 20.000 km gidiyormuş sanırım. Ayrıca bahsettiğim lastikleri beklenenden fazlasını verdi, artık miadını doldurdu değiştirme zamanı geldi.
Çok sorulan zincir sesini de kapalı otopark dışında ben duymadım. Belki kaskın ses yalıtımı özelliğinden olabilir, ama yine de dışarı çıldırtacak bir zincir sesi verdiğini sanmıyorum.
Eğer öncesinde motor tecrübeniz -özellikle 250cc ve üstü- varsa kullandığınız zaman 'vay ulan bu neymiş' dedirtmeyebilir. Ama kendisi bence oldukça ideal bir başlangıç motorudur. Çok agresif değil, sizi korkutmaz. Ama yüksek hızlarda da sizi üzmez. Ben çok zorlamamama rağmen 150 km/s üstünü gördüm, internette 160 km/s üstüne çıkılan videolar da var.
Şehir içinde kullanımı oldukça konforludur. Aralara girer çıkarsınız; tepkileri, dengesi iyidir, trafikte güven verir. Şehirler arası yolda -malum tek silindir- o kadar da konforlu değil, yorar ama yine de işinizi görür tatmin eder.
Benim gibi senenin çoğunluğunda şehir içi, senede birkaç defa uzun yol yapacaksanız (uzun yoldan kastım 150km üstü, Tekirdağ'ı vs uzun yoldan saymıyorum) oldukça tatmin edici bir motosiklet olacaktır.