honda cb 125e vs. rks 150 titanic yardimci olun lutfen

2.el motora güven yok özellikle kuryelerin kullandigi motorda. ben ybr alicaktim adamı 2 semt ötede oturuyor yetkili servise cagirdim gelmedi yok işim var filan dedim motoru nereye gösterebiliriz tanidiklar var burda filan sonraki lafların arasinda işim yok ama gelemem diyince kıllandım gittim 4050 ye Cb 125e aldım sıfır .. ybr baktim sifiri 4200 ruhsat plaka sigorta haricti hersey dahil 5100 filan diyince vazgectim hondadan şaşmam + lari - leri olabilir oda normaldir her vasitalarda malda olur . önemli olan kaliteli bişey almak Paranla Rezil olmamak Ama Benim Gözümde Çin Malları 1 tl kadar degeri yok motoru aldıgın kadariyla bi o kadarda masraf edersin . honda hayat onda ... Şuan kullanıyorum motoru titreme olabilir rodajdan sonra bakıcam .
Cb125'i çin malı değil mi sanıyorsun.
http://www.honda-sundiro.com/pro/show.asp?ID=104&ClassID=3
Buyur çin malı işte, kendin söyledin 1 tl değeri yok :cherry:

Mcx'i araştır. Sitesindeki veriler doğruysa 14 beygir bir motor. 12nm tork da iyi bir değer. Fakat çinlilerin yazılan değerleri vermediğini çokça gördük. Önemli olan da sağlamlık. Ama araştırmanda yarar var, diğerlerinden ucuz, üzerinden kalan parana kaskını montunu alırsın.

ybr yokuşta tıkanıyomuymuş? Ben çakmasıyla 2 kişi, cb tek kişi yokuşta kaybolup gidiyodu arkamdan. Düzdede aynı. Beklemekten bi hal olmuştum yolda :santa:

250 cc ye kadar çinde toplanıyor motorlar işçilik maliyeti düşük diye sakıp sabancı ne demiş hiç bişe bilmiyorsan marka al demiş

Mcx'i araştır. Sitesindeki veriler doğruysa 14 beygir bir motor. 12nm tork da iyi bir değer. Fakat çinlilerin yazılan değerleri vermediğini çokça gördük. Önemli olan da sağlamlık. Ama araştırmanda yarar var, diğerlerinden ucuz, üzerinden kalan parana kaskını montunu alırsın.

Yazılan değerleri vermediklerini nasıl gördük ?

RKS 150 titanic diyorum. CB den daha iyi...
Görünüş olarak da sürüş olarak da :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar