Honda CB 125 ile İstanbul-Tekirdağ-Çanakkale-Çan-Biga-Bursa-Yalova-İstanbul

Azcık otur be kardeşim, bu ne ya :cherry:

başgan şimdi bah bugün ve yarın tatilim hava güzel olsa çıkılırdı fenada olmazdı hani Marmara rotası oh mis...benim nöbet 2 gündüz 2 gece 2 tatil şeklinde...:rendeer:

ganga olayın trajikomik yanı şu...hangi rotayı bana söylersen söyle giderim modundayım..vücud alışık zamanıda ayarladımmı tamamdır ...

günübirlik kilomtre sınırım gidiş dönüş 750 km...uzun gezilerde limit yok...:p :thumleft: vicid diri abi ...:king: Angaraya gelicem bi 2 günlük izinde...:joker:::155::

Dikmen vadisindeki polis evinin bir güzel manzarası var off ..özlemişim valla...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkürler arkadaşlar :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
güzel gezi, tekerinize sağlık :) yakında izmir - konya turu yapmayı düşünüyoruz cb125e, mondial drift ve cbr125 ile bakalım neler olacak :)
bu motorlar elbette uzun yolda yorar falan ama, bir yere yetişmek için değil gezi olsun diye gidildiğinde tadı farklılaşıyor.

Abi on numara bir gezi olmuş... Birbirinden güzel fotoğraflar ve akıcı anlatım tarzından ötürü çok çok teşekkürler. Yeni gezilerde görmek dilegiyle ;)

Çok güzel gezi olmuş. Ama vapura binince motorsikleti en olmadık yere bırakmışsın:sunny: indiğin zaman ıslanmadık yer kalmamıştır motorsiklette :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar