Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Motoru büyütmeyi bırak bu devirde, bu pahalılıkta motorunu ya da arabanı tutabiliyorsan ne ala. Herkes ihtiyaçtan satıyor malını mülkünü. Oysaki ne heveslerle alıyoruz ama gelgör işte. Zaten gitmiyor bu mevsimde. Yaza kalırsa satmayacağım. O zaman satmak için bir gereksinimim kalmayacak. Yazın motor kalırsa elimde bi Aydın a gitmeyi planlıyorum kısmet bakalım.
Aydına gelirsen bende Aydın'dayım buyur gel.
Biraz renk gelsin bakalım. Hiç fotoğraf paylaşan yok. Karşınızda Nazilli'den Kara Kurt...
EFEKAN09 hocam motosikletinizin bakımlarını Nazilli'de Uğur abi var. Ona mı yaptırıyorsunuz? Ben oraya gidiyorum
MRT-35 4.vites hızın çok düşük. Biraz daha yükek hızlarda 4.vitese geç. Mesela 55-60 km. Benim motorda düzlükte maks 95km falan gidiyor. Yani 100km yi bulduğuna hiç rastlamadım. Tabi bu hız konusunda kiloda etken olabilir. Ben 1.81 boy 70 kg olduğum içindir motor hızlanma konusunda sıkıntı yaşamıyor
Arkadaşlar pek denk gelemedim sanırım ya da bulamadım heralde. Hava filtresini çıkartamıyorum. Durumuna bi bakmam lazım. Buradan bana yön gösterebilecek varmı ya da tarif ya da resimli ya da videolu.Kapak şasenin oradan çıkamıyorr:
trafıkte gıdıyordum tamda hondanın servısının onunde sans ıstearkamda annem vardı motorun zıncırı atar gıbı bırsey hıssettım sonra baktım haraket halındeyken vıtes ı buyutup kucultemıyorum hemen fren yaptım durdum servıs e gıttım debraj telı kırılmıs dedı ıscılık dahıl 40 tl verdım sımdı gelelım soruya motor 1 ay sonra tam 1 senelık oluyor benım bu kadar cabuk mu kırılması kopması ? neden ne dıye debraj telı kırılırkı ? acaba yanlıs mı kullanıom
![]()
debriaj telin yağsız kalmıştır, ince ayrılmalar kopmalar başladığında ise bastığın zaman garç gurç ses çıkarır.
yağsızlıktan kopmuş olması yüksek ihtimal, evet bi seneden kısa sürede bu belirtileri yaşamıştım.
Arkadaşlar merhaba.
CC büyütmek amacıyla cb'mi satıyorum. Olayı duygusallaştırmak istemiyorum ama içim bir tuhaf oldu.:salut:
Motorumdan çok memnunum. Herhangi bir sıkıntısı da yoktur. Alan arkadaş da umarım ki en az benim kadar keyif alarak kullanır.
Detaylar için:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-michelin-lastikli-kappa-cantali-cb125e-185413591/detay/
debraj telını bız kendımız yaglıyabılırmıuız nasıl yaglarız bıde hngı yag ? ve aklıma gelmısken sunuda sorayım arkadaslar bılıyorsunuz ben bır cıddı kaza gecırdım motor on sasesı 3 gunde ancak duzeltebıldıler tornacı kazadan sonra sunu hep dıkkat ettım yoldakı serıtler vr ya ? cızgılerden bahsetmıyorum yoldakı 70 km 50km gıt yada sag a sol a donulecek dıye yola cızılen serıtlerın ustunden gectıgım zaman motor boyle yalpalanıyor yamuk gıdıo 8 cızıyor acaba bunun nedenı benım on sase tam duzeltılmedıgı ıcın mı yoksa o yoldakı madde yuzunden mı hıc durup bakmadım o serıtlere ama bant gıbı bırsey herelde![]()