Üretimi dursada alınır durmasada alınır CB :cherry:
Hatta bugün bir arkadaşımın daha motosiklete başlaması adına beynini yıkadım ve başlangıç için en uyumlu motosikleti önerdim kendisine,
aynen tahmin ettiğiniz gibi tabi ki CB :mrgreen:
Birde hadi durdu diyelim üretim "Türkiye Cumhuriyeti" ve "Motosiklet" kelimeleri yanyana geldiğinde bunun sonucu sevsekte sevmesekte değişmez abicim ya daima Honda' dır

Bende diğer markaların birsürü modelini beğeniyorum ama uzaktan abi işte sebepleri ap açık ortada :sunny:
Arkadaşım CBF 500 bakıyor kara kara 13.500 e buldum temiz falan diyor 2006 mı neymiş :silent:
Ben bu adama onun üretimi durmuşmuş desem kafa göz dalar bana :mrgreen:
Bende vakti zamanında tertemiz bi CBF 250 bakmıştım ama tertemizi CBR 250 den daha pahalıydı

ale:
Ayrıca üretim durdurulmasını bilemem o kapitalist tüketici dünyanın zorunluluğu oldu artık millet yeni yeni diye tutturuyor hale gelmiş ne yapsın adamlar. Amaaaa gel gelelim Hoda Tr CB yi getirmeyi keserse kendi kaybeder çümkü sağlamlığını anlayan, hiç yakmadığını anlayan, kıvraklığını aletin keçi inadıyla yol aldığını anlayan bütün kuryeler CB ye geçiyor hızla ama obiçim bi hızla :mrgreen:
Hee CBF150 satışlarını dehşet düşürmüş olabilir bak, belki sebebi buda olabilir, iki yıl önce hergün göstergesinde koruyucu naylonu duran CBF görürken şuan en son nezaman sıfır bi CBF gördüğümü hatırlamıyorum bile :silent:
Yukarda arkadaş yine omu bumu diye arada kalmış adı lazım değil bi marka ile :mrgreen:, ben bikaçkez bu yakın rakibi test ettim hemde pür dikkat :cherry: Ama CB nin sürüş keyfini almadım, nasıl desem hani CB de gaz açınca gazı açtığını hissediyorsun ya heh işte o canlı hava yok, CB deki tam gaz dipleyince olan asılışta yok. Arada kağıt üstünde çok az farklar var ama sen onu birde CB kullanıcısına sor :cherry: Birde depo dizlerin arasında bi tuhaf alçakta ve ince falan, resmen "Eto Bitmiş

ale: "
Ayrıca titreşim rakipte yok değil sadece yüksek devirlerde daha az bikere bunu kavrayalım, muadillerinin hiçbirinden uçan halı gibi bi seyir beklemeyin kendinizi kandırmış olursunuz
Sele mevzusuna gelince yumuşak değil, CB ye oranla azıcık daha yumuşak ama CB selesi kadar yakışıklı durmuyor ( sele işçiliği daha iyi ona lafım yok :cat: )
Yani sadede geleyim bugün artık her ikisiniide bilen kullanmış biri olarak ikisi arasında kalsam göstergesinden, frenajına, yakıtından, duruşuna, gaz alış hissinden yokuş tırmanışına... ufak ufakta olsa önde olan CB yi alırdım.
Ahanda tüm samimiyetimle sayfalar sonra ilk göz ağrımla ilgili içimi döktüm :cherry:
Bugun koruma demiri taktim,montajini kendim yaptim epey ugrastirdi ama guzel durdu
Tecrube böyle bişeymi Serkan :bounce: Binlerce km sonra koruma demiri takmak nerden çıktı :silent:
Hayırlı olsun :rendeer: