Herkes senin gibi diil işte Murat. Adamlar rastgele bikaç sayfaya bakıyor, altında "beğen" sayısı fazla olan yorumları okuyor.
Bu beğen almış yorumlarda genellikle kıyaslama, aşağılama, sert çıkışlar vs vs olunca son sayfaya gelip yıllarca kullanmış gibi okuduklarını kopyalayıp yapıştırıyor tekrar tekrar,bu motosiklet şöyle böyle diyor ve çıkıyor.
Yorum yazıp bidaha hiç uğramayanlar var birsürü :mrgreen: Bazılarıda bikaç ayda bir uğrayıp bikaç çamur daha atıp anında çıkıyor yanıt bile beklemiyor :mrgreen:
Durum bu olunca fısıltı gazetesi yalan yanlış haberlerle hızla yayılıyor.
Bırak bu fiyata ne mal aldığımızı biz bilelim damarına dokunmadıkça yada işin içinde espiri yoksa cevap vermeye bile çalışma :mrgreen: Benim her motosiklet başlığı için çözdüğüm kilit nokta bu :mrgreen:
İlk on sayfa " oha bu fiyata motosikletmi varmış, üstelik Honda, " yahu nekadar az yakıyormuş Cub fiyatına Motosiklet", " çinli fiyatına Honda güvencesi", "Hondanın scooterı bunun iki katı fiyata :sunny: "...
falan filan bişeyler karalanmış olsaydı şuan olumsuz konuşan kimse olmiycaktı :mrgreen:
Hatta ben rolantide titreşim var gibi be abi dediğimde, hiç kullanmayanlar 3 liraya bulmuşsun kıpraşmayanını mı arıyorsun diye arkamdan sövüceklerdi :mrgreen: BMWlerin alayı titriyo, titremeyen ruhsuz motormu olur diceklerdi :queen:
Devir göstergesi olaydı iidi yazdığımda " Harleyde bile yok 3 liraya Honda almışsın sus otur işte" diyceklerdi :mrgreen:
Bunları say say bitmez tabi de, ahh işte o ilk sayfalar yokmu o ilk sayfalar herkesin kanına onlar giriyo :mrgreen: Millet bu fiyata keyfi lastik yakıyor, egzoz takıyor... ... Bizede aynı paraya CB eskitmek nasip olsun başka bişey istemiyorum :mrgreen: