bugun dudulluya gidip 60 liraya çin malı 35 lt çanta aldım, 10 liraya best marka türk malı zincir yağı aldım. Aktaş motor çok ucuz bir yer. Pirelli kış lastiği duration 75 tl. Çanta demiri 65 lira.
Çanta alacaklara tavsiyem ispanyol shad markasından başka çanta almayın. Givi ve kappa aynı fabrika. Kappa yı ezca deposunda 4 sene kullandım 5 para etmez. Anahtarı çok dandik biraz fazla sıksan hemen çatlıyor çok adi demir + kilit sistemi dayanmıyor. Tablaya geçen tırnakları kırılıyor.
Sonra şirket coocase aldı, yolda giderken arkadan paat güm sesler birde baktım çanta sürüne sürüne yanımdan gelip geçti. Ulan bu kadar mı adi olur, daha tablaya oturmuyor. Neyse vidayla sabitledik, bu sefer baktım su dolmuş çanta. Meğer alttan çatlamış 15 santim yarılmış. Aklınız varsa shad alın. Çok sağlam ve malzeme kalitesi çok iyi. Tablaya sanki yapışıyor düşme ihtimalide yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:50 ----------
52 lt cox marka çanta 80 lira idi. Dudulludaki motorcularda ve yamaha yıldız tic. Şubelerinde var. Ön cam işini ne yapacağız bilmiyorum. Yağmurlar başladı.