En son full depo 541 km sonra stop etmişti. Ortalama hız 75'ti...
Evet dahil.
60'ı geçmeseydim, 600 km'ye yaklaşabilirdim.
Arkadaşın da tarif ettiği gibi, avandalık motorun sol tarafında anahtarla açılan bir kapak var onu çekerek açtığında hava filtresinin altında göreceksin. Eğer orada da yoksa, aldığın yer bunu vermek zorunda, peşini bırakma.Evet muhtemelen 600 km gibi bişey olurdu, 55 liraya depo ağzına kadar dolmuştu, ortalama hız 75' le bile 10 liraya 100 km yapmışsın, bence muhteşembenim göstergeye göre 350 km de yolda kalıp yedege geçmem lazım,
60-70 km de öyle gitsem 420-450 km gibi bitecek durumu var, ilk depom daha acaba ondan mı, ben hakkaten inanmıyorum 540 km yi ortalama hız 45-50 ile görebileceğimigerçi çok fazla trafikte takılıyorum 1. 2. viteslerde
yeri geliyor 1-1.5 saat geçiyo durmaksızın
___ Bana kullanım kılavuzu vermediler, motorumun ön maşalarında o sarı yuvarlak reflektörler de yoktu, arkadaşın fotoğraflarındaki anahtar takımı da mı birlikte geliyor yoksa![]()
Evet musluğun konumları o şekilde.benim benzin bu ara çok yanınıyor,bir önceki sayfadaki jigle kapalı konumda değil mi? aşağı çekincede birşey fark etmiyor acaba onda mı sorun var?
birde koltuk çok fena yadöt felci oldum istanbul trafiğine dalınca
bu benzin musluğunun ucu yukarıyı gösterince ana depoda sağ yanı gösterince kapalı,aşağıyı gösterince yedekte değil mi?
Motor alacaklara duyurulur
Tam 4 kez şehirlerarası yolculuk yaptım. Motor şuan yaklaşık 2000 km de. Titreşim konusunda her kafadan bir ses çıkıyor. Bunun sebebi ise motorunu yeni alanların titreşim yok demesi uzun yolculuklara çıkanların ise titreşimle tanışmasından kaynaklanmakta olduğunu düşünüyorum. Daha önce titreşimin rahatsız etmediğini söylemiştim ancak titreşim artık artmaya başladı sanki. Uzun yolculuklarda elimde ve ayağımda uyuşmalar başladı.
Titreşim, tam olarak hız 70 i geçince başlıyor. Daha öncede dediğim gibi motosiklet aslında şehiriçi motoru. Yılda 1 den fazla uzun yolculuklara çıkacaksanız tavsiye etmem. Zaten 125 lik motorla uzun yol çok mantıklı olmuyor motor 70 km ve üstü rahatsızlık vermeye başlıyor çünkü deviri artıyor. Devir arttığı içinde hem yakıta biniyor hem titriyor
Şehirlerarası yolda, ben yokuşta 60-70 le gitmeye çalışırken 4 tane büyük hacimli motor yanımdan jet gibi geçince, keşke şunlardan alsaydımda benzinine katlansaydım demedim desem yalan olur. Çünkü motorla uzun yola keyif almak için çıkıyorsunuz aksi olmaz çünkü ulaşım için otobüse binmek daha ucuz. Keyif için çıktığınız yolu rahat bir şekilde gitmek istersiniz yoksa o yoldan keyif alamazsınız işkenceye dönüşür. Yolda anladım ki yolculuktan keyif alanlar yanımdan jet gibi geçen 4 tane büyük hacimli motordu
Sonuç olarak söyleyebilirim ki garajda yer olsa şehiriçinde CB 125 e binerim , uzun yolculuklar için ise büyük hacimli bir motor alırdım bunu net olarak söyleyebilirim.
Ortalama hızın ne kadar, artçılı mısın, ağır mısın?İki sefer denedim ikisinde de 430-440 kilometrede yedeğe alıyorum depoyu normalmidir?
Motor alacaklara duyurulur
Tam 4 kez şehirlerarası yolculuk yaptım. Motor şuan yaklaşık 2000 km de. Titreşim konusunda her kafadan bir ses çıkıyor. Bunun sebebi ise motorunu yeni alanların titreşim yok demesi uzun yolculuklara çıkanların ise titreşimle tanışmasından kaynaklanmakta olduğunu düşünüyorum. Daha önce titreşimin rahatsız etmediğini söylemiştim ancak titreşim artık artmaya başladı sanki. Uzun yolculuklarda elimde ve ayağımda uyuşmalar başladı.
Titreşim, tam olarak hız 70 i geçince başlıyor. Daha öncede dediğim gibi motosiklet aslında şehiriçi motoru. Yılda 1 den fazla uzun yolculuklara çıkacaksanız tavsiye etmem. Zaten 125 lik motorla uzun yol çok mantıklı olmuyor motor 70 km ve üstü rahatsızlık vermeye başlıyor çünkü deviri artıyor. Devir arttığı içinde hem yakıta biniyor hem titriyor
Şehirlerarası yolda, ben yokuşta 60-70 le gitmeye çalışırken 4 tane büyük hacimli motor yanımdan jet gibi geçince, keşke şunlardan alsaydımda benzinine katlansaydım demedim desem yalan olur. Çünkü motorla uzun yola keyif almak için çıkıyorsunuz aksi olmaz çünkü ulaşım için otobüse binmek daha ucuz. Keyif için çıktığınız yolu rahat bir şekilde gitmek istersiniz yoksa o yoldan keyif alamazsınız işkenceye dönüşür. Yolda anladım ki yolculuktan keyif alanlar yanımdan jet gibi geçen 4 tane büyük hacimli motordu
Sonuç olarak söyleyebilirim ki garajda yer olsa şehiriçinde CB 125 e binerim , uzun yolculuklar için ise büyük hacimli bir motor alırdım bunu net olarak söyleyebilirim.
Tornavidaların sap kısmında bir uç var, diğer aletlerde de o uçlara göre yuvalar var. Öyle birbirlerine sokuşturarak bir şeyler yapacaksın işte.![]()
Genelde tek ama bazen artçılı bide 90 kilo kadar varımOrtalama hızın ne kadar, artçılı mısın, ağır mısın?![]()