__ HONDA BAYİSİ bana;
1- Fatura
2- Ötv Ödeme Belgesi
3-Yetki Belgesi
4- Uygunluk Belgesi
X- Tahakkuk Fişi ( tahakkuk fişi çok önemli değil ama neolur neolmaz sorarlarsa diye verdi, sanırım olmasada oluyor demek bu! )
5-6 - "2 ADET" Gümrük Müdürlüğüne yazan bi belge verdi, araca ait özelliklerin yazılı olduğu bi belge,
__ ŞÖFÖRLER ODASI - ( genelde ilçe emniyet trafiğin içinde olur )
7-8- "2 ADET" EK-1 belgesi
__ SİGORTA ACENTASI -
9- Zorunlu Mali Sorumluluk Trafik Sigortası belgesi
__ KENDIN-
10- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
Bu 10 adet belgenin hepsinin "2" şer adet fotokopisi, sadece Honda Yetkili Bayii faturasının "3" Adet Fotokopisi gerekiyor,
Birde Emniyetin Yanındaki kırtasiyeden Araç Tescil Dosyası mı neydi adını tam hatırlayamıyorum o dosyadan almam gerekti,
Emniyete bu şekilde gidersen işlem 2 dk bile sürmüyor. Düşüne düşüne yazdım umarım bişey atlamadım, işin rast gider inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:58 ----------
teşekkürler rast gitti işim iceriden tanıdık buldum 5 dakika da halloldu ekbire plaka makbuzuna para vermedim kendimede harf sectim toplam plaka ruhsat 146 tl ye maal oldu. artık motora takıp gezmesi kaldı![]()
__ HONDA BAYİSİ bana;
1- Fatura
2- Ötv Ödeme Belgesi
3-Yetki Belgesi
4- Uygunluk Belgesi
X- Tahakkuk Fişi ( tahakkuk fişi çok önemli değil ama neolur neolmaz sorarlarsa diye verdi, sanırım olmasada oluyor demek bu! )
5-6 - "2 ADET" Gümrük Müdürlüğüne yazan bi belge verdi, araca ait özelliklerin yazılı olduğu bi belge,
__ ŞÖFÖRLER ODASI - ( genelde ilçe emniyet trafiğin içinde olur )
7-8- "2 ADET" EK-1 belgesi
__ SİGORTA ACENTASI -
9- Zorunlu Mali Sorumluluk Trafik Sigortası belgesi
__ KENDIN-
10- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
Bu 10 adet belgenin hepsinin "2" şer adet fotokopisi, sadece Honda Yetkili Bayii faturasının "3" Adet Fotokopisi gerekiyor,
Birde Emniyetin Yanındaki kırtasiyeden Araç Tescil Dosyası mı neydi adını tam hatırlayamıyorum o dosyadan almam gerekti,
Emniyete bu şekilde gidersen işlem 2 dk bile sürmüyor. Düşüne düşüne yazdım umarım bişey atlamadım, işin rast gider inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:58 ----------
teşekkürler rast gitti işim iceriden tanıdık buldum 5 dakika da halloldu ekbire plaka makbuzuna para vermedim kendimede harf sectim toplam plaka ruhsat 146 tl ye maal oldu. artık motora takıp gezmesi kaldı![]()
146 tl az değil mi ya sadece plaka bana 200-250 arası çıkar dediler ?
146 tl az değil mi ya sadece plaka bana 200-250 arası çıkar dediler ?
o plaka dedikleri ruhsatla beraberdir sanırım cünkü bi takım ruhsat 135,5 tl plaka 10,5 tl ben sadece bunları ödetim trafikte tanıdığım olduğu için bunların dışında 100tl plaka makpuz parası 20-40 arası değişende ek1 belge parası veriliyormuş normalde
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------
seloo007, hayırlı olsun. Garaj'a da bekleriz...![]()
saolasın inzel gelicem suan plakam var sadecebursada olduğum için motoru bayiden almadım daha 16 ks 331
))
bahsi geçen iki motorunda konularını baştan sona oku sonra motorcuya git ikisininde bazı parçalarının fiyatlarını sor(silindir debriyaj teli vs) ondan sonra karar ver.Arkadaşlar bir sorum olacak yamaha ybr 125 mi yoksa honda cbf 150 mi yamahanın görüntüsü hoşuma gitmiyor ama sizce hangisi daha sağlam ve yedek parça uygun ikisini arasında ki fiyat ta cbf 300 tl civarı pahalı sizlerin tavsiyesi nedir.

mücahit hayırlı ugurlu lsun..cbf den neden döndün anlam veremedim..bende cbf cbf diye yanıyorum1 aya kadar ehliyet alacam bakalım hayırlısı..ne kadar diolardı cbf ye ?
ama canlı duruyor motorun.güle güle kullan... ..
pompacıya ne kadar verdin![]()
ya bu arada, mete abiyi yine banlamışlar![]()