Selamlar...
Kdrsahin arkadasım aynen dediğin gibi oldu, sele genişliğinden olsa gerek topuklarım dahi yere bastı, kagıt üstündeki veriler muadilleri ile aynı yukseklikte oldugunu gostersede durum öyle değildi.
Ayrıca tasarımcı gözü ile yakından inceledim 3000 küsur bir fiyattan bahsedilirken malzeme kalitesi olarak olumsuz eleştiren arkadaşları gayet ciddiye almıştım, malzeme kalitesinin kötü olması gayet olağandı gözümde, "yanılmışım".
Sağlam bir Notebook, fotoğraf makinası... fiyatına satılan cb 125 e den ne beklendi halen çözebilmiş değilim

Şahsi fikrim fiyatını her lirasına kadar hak eden bi malzeme kalitesine sahipti. Birde motosiklet hiç fotojenik değilmiş,
bunu biçok arkadaşımızdan duydum fotografta gördüğünüz gibi değil diyorlardı da bukadar büyük bi fark beklememiştim. Özellikle beyaz olanı gayet çekici bir başlangıç motoru bence, gördüğümde hepinizin çok şanslı olduğunu hissettim

Belkide beklentim çok düşüktü bilemiyorum ama hakikaten hiç fena değildi. Yarın gidip ödememi yapıcam, evrakların ödemeden bir gün sonra çıkacağı söylendi. Cuma gibi belgeleri alıp sigorta vs koşuşturup sanırım en yakın binebileceğim zaman P.tesi / Salı.
Hepinize kazasız sürüşler, yakında muhabbetimiz daha bol olur inşallah