Hahahah ne gibi sürpriz?![]()
Lastik tamir spreyi, zincir spreyi, açık kask ve daha niceleri. :mrgreen:
Lastik tamir spreyi, zincir spreyi, açık kask ve daha niceleri. :mrgreen:
Arkadaşlar motorumu 1000 km yağı yeni değiştirdim. Yavaş yavaş sıkıştırmaya başladım düzde 100 yapıyor dahada hızlanırmı biraz daha açılınca km yapınca ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...miz-14-binde-masrafsiz-takasli-85797319/detay Abiler bu tarz bir şey almayı düşünüyorum çünkü fiyatı uygun ybr ve cbf ya da cb tuzlu geliyor bana birde ilk motorum olacak ondan ucuz olsun istiyor bu tarz da bana önerebileceğiniz neler var sağlamlık bakımından beni üzmesin bakımlarını yaptırayım geçsin?
selam arkadaslar bende bu gun aldım motorumu. 30 km yaptımaz once bır arkadasta sormus bu gostergedekı vites aralılarına uymakmı lazım. onlara uyarsak motor sanki biraz bagırıyor gibi geldi bana normalmidir. rolantisi falan iyi geldi bana gayet normal. ama mondial kullanan biri bindi bu gun gaz verince motor ıleri atılmıyor dedi hava ayarı falan yapılcak dedi. ben onunkine bindim banada o garip geldi yavaslayıp gaz verince tamam serilik var ama cok silkeliyor gibi geldi bana. ani ani kalkıyor. bende acemiyim acaba dedim benimkimi garip