Benim motoru anlatıyosunuz sanki :cherry: 80 değil 90km hızla rahat gidebiliyor, hadi göstergede 10km hata olsun gerçi o kadar yok ama 80'le rahat gidiyor, uzun yol motoru değil ama 100km durmadan yaparsın. CB125E uyduruk bir çinli cub'tan daha sağlam ve güçlü değil mi yani uzun yol yapamayacak. Bu CB125E ile bir günde rahat 500km yaparsınız buraya yazıyorum.Aynen öyle. Bu motor uzun yol motoru değil, 80 km/saat hızla rahat gidebilsin, oraya da çok nazlanmadan çıksın yeter.
eralp bey cb125e nin max. hızı kaç? buna cvp verirseniz sevinirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:35 ----------
arkadaşım aldı 100 km hızı geçmediğini söyledi yoksa bu modelde cbf 150 gibi bir hayal kırıklığımı olacak. herkes bilirki cbf 150 hız ve ataklık konusunda bir çok 125cc motora göre bile hantal ve başarısızdır benim cbf 150 vardı ve inanın 100 taş çatlasın 110 km hz yapıyordu
Eralp bey verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. birde cb125e nin şanzuman kısmının yani blok kısmının cbf 150 ile aynı olduğunu söylüyorlar görünüş itibariylede aynısı gibi. sizce aynımı? şayet aynıysa performans bakımından cbf 150 ile aynı hatta 25cc daha düşük olduğundan cbf150 den daha az bir performans olduğu söylenebilirmi? malum cbf150 nin performansını biliyoruz cevaplarsanız sevinirim
ve tanrı cb 125 e yi yarattıERALP GİBİ BENDEDE HEM YBR125 HEM CB125 E VAR HER İKİSİNEDE BİNİYORUM CB125 E YAMAHADAN DAGA İYİ BİR MOTOR BUNDA HİÇ ŞÜPHE YOK DENGESİ ÇOK İYİ AMÖRTİSÖRLERİ İLK ALINDIGINDA SERTTİ SU AN BAYA YUMUSADI HATTA ON AMORTİSÖR FRENİ SERT KULLANINCA YIGILMA YAPIYOR GERI BIRAKTIGINDA TEKERLEGIN YERDEN KESTİĞİNİ GÖRDÜM ÖN AMORTİSÖR YAGI DAGA SERT KONULABLIR HIZ KONUSUNDA HALA RODAJ ASAMASINDAYIM BIR SEY DIYEMIYCEM AMA TORK TEK KELIMEYLE HARIKA .LASTİK KONUSUNDA İLK ALDIGIMDA BENDEDE BIR GÜVENSIZLIK OLUSMUSTU FAKAT SU AN BIR SORUN GORMUYORUM VİRAJLARDA ZORLAMAYA BASLADIM YOL TUTUSUNDA HERHANGİ BİR SIKINTI YAŞAMADIM BEN BU LASTİKLERLE DEVAM EDİCEM.
ve tanrı cb 125 e yi yarattı
iyi olma imkanı var ama bu kadar kısa sürede anlamana imkan yok 1000 km yapıp bir motosikletin iyi olduğuna karar veremezsin üstadım :wiinkk:CB125E'nin YBR'den daha iyi olmasına İMKAN YOK değil mi?
Ne kadar da peşin hükümlüsünüz? Ne kadar önyargılısınız anlayamıyorum.
Kullanmadığınız bilmediğiniz bir motoru kötülemek aşağılamak çok kolay. Sadece siz değil, genelde özellikle ybr kullanıcıları çok yapıyor bunu.
Herhalde kendi ybr'lerinden daha iyi bir motor üretilemeyecek diye düşünüyorlar.
Ben motorlar hakkında bilgi sahibi değilim ama burada üstadlar her iki motoru da deneyip görüşlerini aktarıyorlar ama nafile sanırım.
hayırlı olsun tekeriniz düz bassın :rendeer:Bir CB125E'de ben aldım.![]()