hayırlı olsun kardeşim kullanma klavuzu vermiyolar mı motorla birlikte acaba?
arkadaşlar ben de motoru yeni aldım. 1 hafta oldu. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.
arkadaşlar bu motor aslında cbf125 diye geçiyor ancak türkiyede cb 125 titan olarak yıllarca tanıdığımız modelin yenisi gibi lanse edilmesi için cb 125 olarak adlandırıldı
arkadaşlar ben de motoru yeni aldım. 1 hafta oldu. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.
cb 125 titan değil, cg 125 titan olacaktı herhalde. Titan bunların atasıdır. Ama titan kadar olmazlar. Sağlamlık,sorunsuzluk vs.
CB125E; arkadaş ben anlamadım hem rodajdayım fazla yormuyorum diyorsun, anladığım kadar fazla sürat yapmamak gerekiyor. Hem de hızından memnun değilim diyorsun.
Bu biraz çelişki oluşturmuyor mu?
Bu arada doğru bir rodaj nasıl yapılır anlatabilir misiniz?
Sorularıma sabırla cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Motor sahiplerinden bir ricam olabilir mi acaba?
Kullanma kılavuzunun rodaj veya ilk kullanım gibi konularının anlatıldığı bölüm eğer çok uzun değilse ve scan etme imkanınız varsa paylaşabilir misiniz?
Motor gelmeden bu konuları kafada çözmek istiyorum.
hayırlı olsun güle gùle kullanın motor hakkında incelemeni yazarmısın..
var mı kötü diyebileceğin bi tarafı acaba benimki de haftaya elimde olucak kısmetse
Bu motosikleti 3000 tl gibi rakama satacaklardı en azından çinlilerin fiyatlarını kırardı.Bu motosiklet alınacağına üzerine 350 tl koyup Apache almak daha mantıklı geliyor.
Bu sitedeki motorun devir saati de var, demek ki CB125'lerde de devir saatli model üretiliyormuş. Ebay'de falan satışı varsa sipariş edilebilir. Honda önümüzdeki sene bunu devir saatli olarak getirtirse şaşırmam.