piyasaya yeni çıkan bir ürün için (GÖRSEL YORUMLAR HARİÇ)bir sürü yorum yapılıyor
bu doğrumu dur sizce,bence bir süre kullanıp ta iyi ve kötü yanlarını paylaşsak almayı düşünen arkadaşlara daha iyi
fikir olur kanısındayım.
Benden de o kadar!
Ancak; Honda'nın kendi internet sitesine bile 2 satır yazı yazamaması, 2 tane resim koyamaması ayıp. Benim bulunduğum yerde ne bayi ne de servis olmaması ayrı bir ayıp. Motosiklet ürünlerinde en çok satılan türünde liderliğe oynayan firmaya hiç yakışmıyor. Yamahanın bayiiliğini iyi kötü hem ilde hem ilçede birer buzdolabı tüccarına vermişler! Honda acaba bayiiden ne bekliyor da trakyada bayi-servis bulamamış? Kalkıp niyetlendim fuardan almaya ama almakla iş bitmiyor ki! Yükleyip getiricen (hava malum, kış çıkmadı). Eee gene bitmedi. 1000 km yapıcan servis arayacan, 4000 de gene öyle. Arızasını sorununu geç yağ değişimi ve 3 tane vida sıktırmaya da 200 km git gel değmez abicim. Onlar fabrika açıp lider olacaklar da biz görücez.... Çinden 2 tır yükü motor getirenin bayisi-servisi var, dünya markası hondanın yağ yakma efsanesi var, Valla ben de soğutma turlarındayım, yoksa hem model hem de fiyat olarak benzinin 5 lirayı zorladığı bu günlerde oldukça cazip gelmişti. Gene internet sitelerinde gri renkli model aramaya devam diyorum.