Yaklaşık 1 ay önce aldım bu motoru ve ilk motorumAcemiliğimi bu motorla atıyorum yani ve şuana kadar Allaha şükür bi sorun çıkarmadı gayet memnunum.. Acemiler ve yeni başlayanlar için ideal bi motosiklet. :thumleft:
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin arkadaşım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
Merhaba arkadaşlar;
Ace kullananların bir şey deneyebilirler mi
3. viteste çok düşük devirde hafif rampa aşağı giderken 2. vitese takıp debriyajı 4 saniye tutup çok yavaş bırakın sanjımandan anormal bir ses geliyor mu? Kafama takıldı acaba devir yetmediğinden anlık olarak teker dişliyi ileri itmediğinden olabilir mi acaba? tırrrt diye bir ses
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------
Bugün servise gittim ve sorunu motoru ayaklık üzerinde çalıştırıp açıkça gösterdim.Kendiside gördü ve tamam sanjıman sa sanzıman balaysa balata çözeriz dediler.aklımıza takılan motor yağındaki fazlalık var gibi nasıl artabilir diye düşündük.Karbüratör kartel hava borusu varsa oradan şamandıra takılması sonucu kartele benzin vermiş olabilir diye düşündük ve bu yağı bozmuş olabilir dedik. perşembe günü yağı değiştirip kontrol etmeye karar verdik.Perşembe akşamı belli olur gibi ses devam ederse gerçekten bir sorun var demektir. Hadi hayırlısı bakalım.