Honda Honda c100 biz

motorum şu an hasarlı ..sıfır veya kullanılmış yedek parça almak istiyorum...ön gövde-bagaj kutusu-ayna akü v.b. istanbul da nerde bulabilirim.. bu konuyla ilgili yardımlarınızı beklirum..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:10 AM ----------

:pr: yardım lütfen...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sirkecide cok rahat bulursun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hafta sonu bircoğu kapalı oluyor cumartesi gunu gidersen erken saatte daha rahat bulursun

bir sorum daha olacak...illaki bu parça ve aksesuarlar honda deil de diğer çin motor-cup- lardan temin edebilirmiyim....uyarmı...??? çünkü bir iki yere sordum..hondanın kendi parçaları yurtdışından geliyo dediler 350-400 fiyat çektiler...!!!!!!!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:52 AM ----------

yardımcı olan veya konuyla ilgilenen arkadaşlar olursa sevinirim...teşk...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:02 AM ----------

):
):
?????????????

bir sorum daha olacak...illaki bu parça ve aksesuarlar honda deil de diğer çin motor-cup- lardan temin edebilirmiyim....uyarmı...??? çünkü bir iki yere sordum..hondanın kendi parçaları yurtdışından geliyo dediler 350-400 fiyat çektiler...!!!!!!!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:52 AM ----------

yardımcı olan veya konuyla ilgilenen arkadaşlar olursa sevinirim...teşk...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:02 AM ----------

):
):
?????????????

hayır uymaz.

hımm anladım...fakat bu hondanın parçaları çok pahalı....istanbulda hesaplı alabilecegim bir yer varmı????
yardımlarınız için teşekkürler...

sabah sirkeciye gitmeyi düşünüyorum...tabiiki hava iyi olursa...orda honda parça alabileceğim yer varsa tavsiyeniz lütfen...

sirkecide yok....istoçta vardır diolar...başka istnbl içi bildiğiniz yer varsa...yardım lütfen...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar