Honda Beat

Selam Honda Beat Almayı Dusunuyorum Yorumlarınız Beklıyorum..tesekkurler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam Honda Beat Almayı Dusunuyorum Yorumlarınız Beklıyorum..tesekkurler

bence düşünme hemen al en fazla 80 km hızla gidiyo sağlamlık süper hertürlü modifiye gidiyo çinlilerden uzak dur..

tesekkur ederim...benı bıraz daha aydınlatcak arkadaslar yok mu aramızda...

arkadasım yenı bı topic acmana gerek yoktu honda beat hakkında adında bı topic vardı zaten motosıklet modellerınde ordan arstır sor ama ben vıteslı motorla baslamanı tavsıye ederım veteslı motor daha zevklıdır ama honda beatda cok ıyı bı motor ben bı ıkı sene ıcerısınde actıva ıle beatın uretılmeyecegını duymustum

arkadasım yenı bı topic acmana gerek yoktu honda beat hakkında adında bı topic vardı zaten motosıklet modellerınde ordan arstır sor ama ben vıteslı motorla baslamanı tavsıye ederım veteslı motor daha zevklıdır ama honda beatda cok ıyı bı motor ben bı ıkı sene ıcerısınde actıva ıle beatın uretılmeyecegını duymustum

nerden duyudunuda solersen ıyı olur...desne artık antalyada beat ta runner gıbı olcak..:p

dogru soyluyosun arkadasım ne tarafa baksam honda beat yakında bende aralarına katılacagım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
param hussara yetti 2.ci el aldım..

eğer biraz daha param olsaydı bende beat alırdım..
çok hoş, görüntüsü göze batmıyo, her renk yakışıyo, 100cc 4 zamanlı honda,
adamlar beat ile km lerce tek teker gidiyo, motoru çok saglam, daha ne diyim harika bi motor hız yapmaktansa motosiklet kullanma zevkini tattırıyo..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar