Honda Beat

dur be ne acele ne satması.ama güzel motor değil,, küçük,, görüntüsü itici sen deer ı gördün mü :cat: :wiinkk: dehşet bişeyy.....allahım bi alsaydım :(

o geç çalışma problemlerinin hepsi sadece buji den buji yi yenileyin bakalım kaç marşta çalışacak anlarsınız :rendeer:

bence beat gayet ıyı.benzı sarfıyatı, gücü, devamlılığı, sorun cıkarmayısı, herseyıyle verılen parayı hakedıyor...daha ıyı bırsey ısteyenler elını cebıne atsın beat e laf atacagına!

dishy görmediğim model yok ama o gün ne oldu anlamadım sahibinden.com'a bakıodum bianda allah tarafında elimde bi telefon aradım motor sahibini anlaştık giitim aldım geldim.böle oldu.
deer güselde bi bayana yakışmaz gibi gelio bana.

bujileri de 1000km yağ değişiminde değişicem.belki satılır o zamana kadar.

Honda Beat in ön freni disk olmalı !
Kampana yetersiz değil ama dozajlama zor , Teker kolay kilitlenir ...

kilitlenmesine kitlenmiyorda.yağmurda falan acayip kızaklıyor.kayıyor.2 defa düşmekten zor kurtuldum.

dostum hayırlı olsun bende beat alacam hazirana doğru inşallah harbiden bu motor beni büyüledi ya beat yada kanuni hussar 125 ama aklım her zaman için beat te bende beatli olcam inşallah::zwink::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayabusa_01' Alıntı:
dostum hayırlı olsun bende beat alacam hazirana doğru inşallah harbiden bu motor beni büyüledi ya beat yada kanuni hussar 125 ama aklım her zaman için beat te bende beatli olcam inşallah::zwink::

sakın sakın ha' gidipte kanuni'ye bulaşma derim arkadaşım. sonra ağlarsın..:salut:

bende bügun honda yı aradım 2633ytl yeni ötv li fiyatı cok arttırmamamışlar eski fiyatı 2,625 ti sanırsam, 1633 peşin 1000ytl yi de kredi alıp 105*12 ay seklinde ödicem kredi oranı bana cok iyi geldi ,siz ne diyorsunuz(175ytl de plaka masrafı:()

Forumdan Uzaklaştırıldı
nedenmi kannuni ye bulaşma diyorum..
motoru motor yapan servisiymiş zamanla öğrendim.. altı üstü kanuni işte sen kimsinki yedek parçaların ve işçiliğin honda'dan daha pahalı olsun..
kanuni servisinden kaç kişi memnunki... yada kim diyebilir kanuni servisi honda servisinden daha iyi diye.. benim canım yandı başkalarınınki yanmasın..

kanuninin servisi daha mı pahalı?o nası oluyo?
ya şu yakıt olayına biri açıklık getirsin.

Arkadaşşlar. Bende de Beat var. Yakıt tüketimi son derece düşük. 2005 Ağustos ayında aldım. 600 Km'de. Hiç bir şikayetim yok. Kışın kullanmadığım zamanlarda çalışması bıraz zor oldu. Kapalı garajda olduğu için zaman zaman garaj içinde kullandım.
Bıraz daha güçlü ve tekerleri bıraz daha büyük olsaydı çok daha iyi olurdu. Bıraz daha güçlü ve büyük scooter almak için Beat'ımı satacağım. Herkese kazasız sürüşler dilerim.

Bende beat'i izlemeye aldım.
Çin işi iyide kafam onlarla fazla karıştı. Kesinlikle çin karşıtı değilim hatta iyi oldu diyorum ama benim tek merak ettiğim ben bu beat ile 550 km yol gidebilirmiyim. Yazlık Altınoluk'ta. Eh İstanbul - Altınoluk arasıda 450 km. Yolda molalar, şehir içi geziler filan. Nasıl uzunyola gelir mi bu alet?

Hadi temkinli olayım ehliyeti alayım dedim haftasonu direksiyon var ben hala karar veremedim. Hadi beat iyi diyin alayım ?

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

slm arkadaşlar
ben can bende tam bır scoorter delisi(beat)yım
su aralar almayı dusunuyorum
kullananlar bana bıraz bılgı verırse sevınırım

bu nıckımın altına nasıl resım eklıyoruz yaw???:silent:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Erfer' Alıntı:
slm arkadaşlar
ben can bende tam bır scoorter delisi(beat)yım
su aralar almayı dusunuyorum
kullananlar bana bıraz bılgı verırse sevınırım

bu nıckımın altına nasıl resım eklıyoruz yaw???:silent:
merak ettiklerini sor ben cevaplarım..:)

Hayırlı olsun bende beat'çıyım 2 yıldır kullanıyorum.Yarın inşallah bir aksilik olmaz ise 8.000km bakıma gideceğim beat-activa hindistan malı ben memnunum şimdilik gücü düşük özellikle rampada bayılıyor.125-150cc olsa daha iyi olurdu.Activadan pahalı 200ytl gibi bir fark var, yürüyen aksamı aynı neden fiyatı aynı değil?:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar