Honda Honda Beat Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben ön amortisör takımı ne kadar diye sorduğumda fiyat olarak 85 dediler ama ayrıntıyı sormadım, parke gene bi nebze de eski büyük taşlı yollara giridiğimde motor inecek sanıyorum,,,arka fren balatası 30 liraydı sorduğumda öndekinin de fiyatı aynıdır sanırsam

tşkkrler abi seninnde başını şişiriyorm ama:p bilgilerin için çok saol

Selam arkadaslar bende bugun sifir BEAT aldim. Uzun suredir siteyi ve forumu ziyaretci olarak takip ediyordum. Nihayet araniza katilabildim. Sicak ortamizina HOSBULDUM....

amin kardeşim inşallah,, aklına takılan şeyler olursa yardımcı olmaya calısırız elimizden geldiğince

....

hoşbulduk kardeşim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:51 ----------

honda beate 95 oktan mı 98 oktanmı?

arttı ya

motorun güzel maşallah da biraz yol yap 43 km de mi hala

Biraz arttı tabi Kütahya yı bilenlerin tahmine edeceğii gibi fazla motor binicek hava olmaz ama yine biz biniyoruz. : - ))
ŞU an da 700 Km civarında.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:40 ----------

Selam arkadaslar bende bugun sifir BEAT aldim. Uzun suredir siteyi ve forumu ziyaretci olarak takip ediyordum. Nihayet araniza katilabildim. Sicak ortamizina HOSBULDUM....

Merhaba kç aldın acaba diğer masrafları ile beraber toplam kaça geldi yazarmısın sakıncası yoksa... Rengi ne birde.

Biraz arttı tabi Kütahya yı bilenlerin tahmine edeceğii gibi fazla motor binicek hava olmaz ama yine biz biniyoruz. : - ))
ŞU an da 700 Km civarında.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:40 ----------

Merhaba kç aldın acaba diğer masrafları ile beraber toplam kaça geldi yazarmısın sakıncası yoksa... Rengi ne birde.

Selam
Kardeşim ben motoru yağ firmasına iyi satış yaptıından promosyon olarak hak etmiş, onlardan aldım, gerçi bayi den teslim aldım, ödemeleri falan da bayi ye yaptım, masraflar (plaka, ruhsat) dahil 2.700 TL geldi. birde cart finansa 6 taksite bölüverdiler... Şubat ayında aldığımdan kampanya iyiydi yani. Hyr günler.

beat alıyorum

uzun araştırmalardan sonra 2.el beat almaya karar verdim 0 ı yok galiba bulamadım:) genelde 4000km-10000km arası temiz beatler 2300-2600 arası değişiyor sizce pahalı mı fiyatı ne dersiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar