bu olayı zaten tamponcular yapıyor antalyada yaşıyorum antalyada sıkıntı yok eski sanayide yaptıra biliyorsun cok rahat ya eger ben kendim normal bi kaput alayım yaptırayım boyatayım dersen biraz tuzluya geliyor nasıl diceksn mesela benim orjinal kaput evde bu başka bi kaputa yaptık sanayide hiç tanımadın olsun direk yapan tamponcuya gitsen kaput al der 50 lira kaputa werirsin 50 lira filanda sadece farın ordaki uzatma tutuyor bide hava delikleri acılıyor hava deli aslında işin ucuz olan kısmı pek bişi tutmuyor üstüne işte boyasıdır cilasıdır pastasıdır

rahat 150 lira tutuyor haa antalya gibi bi yerde olsan cok rahat sana 70 - 80 - 100 lira arasında güzel bi kaput buluruz buna 20 30 lira istedin renk yapma boya parası verirsin tamponcu bana dedi kaputun fiyatını artma sebebi olan yapılırken bi o uzatması farın üstünde bide boyası gerisi para degil dedi

eger bi gün yaptırırsan sen sen ol orjinal kaputunla orjinal kaputtaki far tasını sakın takma

10 20 liraya bi tane far tası al onu icine sabitlettir yaptırcan kaputun sahibinden . coma filan arada antalyadan satanlar koyuyor denk geliyor 1-2 arada bi bak ordan denk getirme şansn olabilir yada bi şekilde antalya gibi bi yerde tanıdın olcak yada muhabbetin olan biri kaputu yaptırtıp kargo ile teslim alıcan yoksa zor

ya zaten kaputu bide zenonu takınca

geri yaptın herşey tırı wırı gibi kalıyor motoru gösteren kaput yetiyor