şaşırmadım . . .
arkadaşım ne diyorsan adam gibi söylermisin :farao:
şaşırmadım . . .
unknown07 kardeşim öncelikle geçmiş olsunbu arada seyir terasından dönüşte mezarlığın sağ tarafındaki yolu kullan.Çevirmeye denk gelmezsin ama pazar günü için konuşmuyorum çünkü pazar günü polisler çıldırıyor walla.Bende ehliyet yok ama Allah a şükür kurtuluyoz.Aman dikkat et kendine ve motoruna.Yaw ben YKM ye hatunlar için geliyordum:mrgreen:Neyse uğrarım bir ara....Saygılar....
istesende kucuk dusuremessın zaten![]()
boswer guzel kardesım o guzel agzını yorma.hayatında motora bınmeyen adamlarla motordan bahsedersek bole olur ıste...keyfımıze bakalım bız..![]()
celıl ybr
Seni yalancı seni..msn'de Beat'e küfür ediyordun bana Beat deme diyordun bedava verseler almam diyordun..
Şimdide burada oldum olası severim diyorsun..:farao:
celıl ybr
Seni yalancı seni..msn'de Beat'e küfür ediyordun bana Beat deme diyordun bedava verseler almam diyordun..
celıl ybr
lo mondi... sen birak celili kendine bek ps 150 aldim dedim parasini yatirdim dedin bir salladinki mangalda kül birakmadin hani ps n gelen var nede giden camurami batti yanmi yatti anlamadim :farao:
dylan topigine girde attiklarini oku muhahahaaaaa:mrgreen:
Senin bi kuyruk acın var sanırım ?
İnsanlık hali olamaz mı ? Bayi zamanında getirmeyince adam almaktan vazgeçmiş :cat:
Karşındakinin bir öğretmen olduğunu unutma ve konuşmalarına biraz daha çeki düzen ver!
Seni rahatsız edenin ne olduğunu gerçekten merak ettim![]()
nedym
Ne diyorsun sen ?
Ps alacaktım ama şu gün gel gelicek diye diye kandırdılar bende almaktan vazgeçtim..ne o lan motorundan kimse kullanmıyor diye şiştinmi ?r:
Şimdi eşime 2.el Beat buldum onu almayı düşünüyorum..
Senin bi kuyruk acın var sanırım ?
İnsanlık hali olamaz mı ? Bayi zamanında getirmeyince adam almaktan vazgeçmiş :cat:
Karşındakinin bir öğretmen olduğunu unutma ve konuşmalarına biraz daha çeki düzen ver!
Seni rahatsız edenin ne olduğunu gerçekten merak ettim![]()