Honda Honda Beat Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadasım forumumuza girip motorumuzu kucuk dusurmek ve bu foruma beatci arkadaslara onemlı bılgıler weren bırıyle kac gordugu hakkında dalga gecercesıne konusman ıyı bısı degıl kımse sana bısı demıyosa 16 yasında oldugun ıcın demıyodur ama bı yere kadar :)

tamam teknik konuda bilgi verebilir ama 2 kişiyle düz yolda 100 yapanada bi dur derler be kardeşim :)

motor zaten küçük ben neden küçük düşüreyim 100 cc :)

Son düzenleme:
unknown07 kardeşim öncelikle geçmiş olsun:) bu arada seyir terasından dönüşte mezarlığın sağ tarafındaki yolu kullan.Çevirmeye denk gelmezsin ama pazar günü için konuşmuyorum çünkü pazar günü polisler çıldırıyor walla.Bende ehliyet yok ama Allah a şükür kurtuluyoz.Aman dikkat et kendine ve motoruna.Yaw ben YKM ye hatunlar için geliyordum:mrgreen:Neyse uğrarım bir ara....Saygılar....

tamam hatunlar için gel de..ama dikkat et arada benim hatun olmasın ona göre..benim hatunda orda çalışıyo çünkü ;)

kızmayın yaa beatçiler aramızda dargınlık olmasın bi hatam olduysa özür diliyorum sizlerden :rendeer:
beatı kötüleme gafletinde bulunmuştum o yüzdende özür dilerim heralde markasının HONDA olduğu aklımdan çıkmış :wiinkk:
beat güzel motordur 2 kişi performansı düşüktür ama çok keyiflidir oldum olası severim keratıyı:)
kendinize iyi bakın dostlarım saygılar :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
celıl ybr

Seni yalancı seni..msn'de Beat'e küfür ediyordun bana Beat deme diyordun bedava verseler almam diyordun..:)

Şimdide burada oldum olası severim diyorsun..:farao:

celıl ybr

Seni yalancı seni..msn'de Beat'e küfür ediyordun bana Beat deme diyordun bedava verseler almam diyordun..:)

Şimdide burada oldum olası severim diyorsun..:farao:

lo mondi... sen birak celili kendine bek ps 150 aldim dedim parasini yatirdim dedin bir salladinki mangalda kül birakmadin hani ps n gelen var nede giden camurami batti yanmi yatti anlamadim :farao:
dylan topigine girde attiklarini oku muhahahaaaaa:mrgreen:

bıse demıyorum zuhaaa.........en azından aldık gelıyo demıyoz..muhaa..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nedym

Ne diyorsun sen ?

Ps alacaktım ama şu gün gel gelicek diye diye kandırdılar bende almaktan vazgeçtim..ne o lan motorundan kimse kullanmıyor diye şiştinmi ? :pr:

Şimdi eşime 2.el Beat buldum onu almayı düşünüyorum..

lo mondi... sen birak celili kendine bek ps 150 aldim dedim parasini yatirdim dedin bir salladinki mangalda kül birakmadin hani ps n gelen var nede giden camurami batti yanmi yatti anlamadim :farao:
dylan topigine girde attiklarini oku muhahahaaaaa:mrgreen:

Senin bi kuyruk acın var sanırım ?

İnsanlık hali olamaz mı ? Bayi zamanında getirmeyince adam almaktan vazgeçmiş :cat:

Karşındakinin bir öğretmen olduğunu unutma ve konuşmalarına biraz daha çeki düzen ver!

Seni rahatsız edenin ne olduğunu gerçekten merak ettim :)

İnsanlık hali olamaz mı ? Bayi zamanında getirmeyince adam almaktan vazgeçmiş :cat:

Karşındakinin bir öğretmen olduğunu unutma ve konuşmalarına biraz daha çeki düzen ver!

görmeyeli çok degişmişin :cat: bide o abimiz öğretmense ne guzel ama seninde burda konustularını bılıyoruz ılk once onlara bak sonra baskalarına soz sole :wiinkk:

nedym

Ne diyorsun sen ?

Ps alacaktım ama şu gün gel gelicek diye diye kandırdılar bende almaktan vazgeçtim..ne o lan motorundan kimse kullanmıyor diye şiştinmi ? :pr:

Şimdi eşime 2.el Beat buldum onu almayı düşünüyorum..

kullanılan makinenin herkeste olmasını kim ister ?
insanın farkı ve özelliği buradadır
yeni cıktımı alırım kullanırım ve atarım ha bu arada digerleri ile kıyasa girerim cünki kullanmışım sen neden bahsediyorsun şişmenin n alakası var bu konuda
kandırdılar diosun sen motor aradıktan sonra motor cok git özene istedigin kadar ama bedava vermiyorlar Lan kelimesinide kullanmasan iyi edersin
kimlerle muhatap oldum yaaaa :pr: içerisi coluk cocuga kalmısta haberimiz yok

sanırım sende avukatsın
öğretmenin sana iyi notlar vermiş anlasılan
kuyruk acısı demişsin n alaka senden paramı istedimde vermedin motor alamadım
ha bu arada bende DEKANIM:farao:

Son düzenleme:
2 adet Beat kullanıyoruz 2007 model...
5000km şu an ve 2 kişi ile en fazla 80 yapıyor..tek kullanıldığı takdirde 95-100 görebiliyor...

Activa almaktansa Beat al daha Albenili ve güzel...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar