Honda Beat Alanya

Son düzenleme:

GKN

güzel güzel
eküri hesabı
güle güle kullanun..

dostum aynaları takıyorum sadece 1-2 günlük söktüm.Zaten motoru babamda kullandığı için trafikte sorun oluyor.Herşeyden önce güvenlik gelir.Bu arada GKN k.bakmazsan eküri hesabı ne demek walla anlamadım.Yorumlarınız için saolun

Herşey güzel tamam da aynaları sökerek nasıl sürüyorsunuz motoru. Ben görürüm demeyin kimsenin arkada gözü yok :p

Modifiye güvenliği bozmayacak şekilde olmalıdır.

güzel olmuş ellerine sağlık...

ne kadara mal oldu? (boyası + koltuğu)

birde arka frenl lambalarınıda sanırım hafif siyaha boyamışsın... nasıl sinyallerin görünürlüğünü bilhassa gündüz vakti etkiliyor mu?

arkadaşlar sizlere katılıyorum güvenlik önceli olmalı fakat zaten ben foto çekicem diye aynaları çıkardım.Normalde aynaları takıyorum.Kaskta takıyorum.Zaten motorun modifiyesi daha bitmedi.Bu arada tabi ki sinyallerde biraz kaybolma oluyor.Gündüz zor gözüküyor.Koltuk 15 Ytl.Boya 40 Ytl.Alanya Sanayide böyle fiyatlar.Yorumlarınız için saolun

Bol dikkat çekmeler ayrıca fotoğraf makinanda kodakmış :cherry:
haa.. birde Tarif neden yıllar önceyi gösteriyor ayarımı bozuk:silent:

arkadaşlar sağolun.The lancet dostum elimde kodak vardı napim:mrgreen: bu arada 2 saat tarih ayarlıycam mı dedim ayarlamadım.Arkadaşlar bu arada motorumn modifiyesi henüz bitmedi.Daha birsürü şey var sırada.Yaptığımda inş fotoları eklerim

Usta meraba motor süper olmuş acaba msn varsa verırmısın bı konu gorusucez de

motorun güzel olmus arkadaşim
bende bir beat kullanıcı olarak sormak istiyorum
şu egzozun altında ayaklığın orada bir PUL var boşluktan ses çıkarıyor onu nasıl giderebilirim
ve
dizlerin koyulduğu yer var genellikle inerken binerken ayaklarim değiyor ve beyazlasıyor daha sonra o beyazlar gitmiyor
o beyazlari gidermek için ne yapabilirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beatin tipini hiç sevmem..
burda güzel olmuş gerçekten renklerin uyumu filan çok güzel..
Allah kaza bela vermesin..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar