Honda Bayii'lerinde Motosiklet Olmaması

Motosikleti
cbf 150
Hırbocum seni ciddiye almıyoruz Honda konularında... :)

400-450k'ya 500cc motor alan alsın, onlar daha zengin vallahi. Zengin / holding sahibi dediğin adamlar R1300GS ADV, 1290 ADV, Multistrada V4, Goldwing veya üst seviye Harley vs. alıyorlar, 500-600k'lık motorlara bakmaz onlar...
Pek aldıklarını sanmıyorum Harleyler elde kalmış durumda :) en azından ben almadım kardeş onu biliyorum. Sana moto guzzi ile başarılar dilerim.Satarsan haberim olsun v100 ü almam ama v7ye 230 bin veririm.

Ben 7 senedir honda bayisinde motosiklet göremiyorum anca ufak cc scooter modelleri var

V7 Stone geçen hafta 320.00TL'idi peşine. Şimdi 500 bin olmuş, nasıl iyi fiyat diyebiliyorlar ben anlamıyorum. Çok beğendiğim motor ayrı konu.

Motosikleti
cbf 150
Hacı baba, V7 stoneu 300 kağıdada alırsın sen git bayiye çıkar gaymeleri cebinden gör bakalım. türkiyede nakit sıkıntısı var hiçbir banka kredi vermiyor. Heleki moto guzzi bayileri maaşları ödeyemez durumda. Koca koca firmalar battı balık yan gider durumda. Siz bakmayın zamalra. Cebinde paran varsa git veriyorsanız verin de yoksa yok. Ama cebinde para olsun :)

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Forumlarda atıp tutmakla, iş para verip motosiklet almaya karar vermek bambaşka işler...

"Honda" önyargılarınızın geneli bağlamadığı, Honda Türkiye satışlarından belli oluyor zaten. Ha siz burada şişkin egonuzu Honda'ya bok atarak parlatmaya devam edebilirsiniz tabii ama bu Honda'nın 2024 yılında 180 küsur bin adet motosiklet satarak, yine lider olduğu gerçeğini değiştirmiyor...

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Forumlarda atıp tutmakla, iş para verip motosiklet almaya karar vermek bambaşka işler...

"Honda" önyargılarınızın geneli bağlamadığı, Honda Türkiye satışlarından belli oluyor zaten. Ha siz burada şişkin egonuzu Honda'ya bok atarak parlatmaya devam edebilirsiniz tabii ama bu Honda'nın 2024 yılında 180 küsur bin adet motosiklet satarak, yine lider olduğu gerçeğini değiştirmiyor...
Honda'yı severim (çünkü genelde en kullanıcı dostu / efendi / ağırbaşlı yaklaşım onlarda oluyor..), o ayrı ama; (hepimizin gayet iyi bildiği gibi) "her lider(!) de gönüllerin lideri olmuyor" diye bir not eklemek istedim... ;)

Geçen sene bu ülkede kaç porsiyon Beef Wellington tüketilmiş, kaç porsiyon yoğurtlu bulgur pilavı tüketilmiş mesela? Yoğurtlu bulgur pilavı onbinlerce kat fazla tüketilmiştir ama bu onu Beef Wellington'dan daha iyi / daha rafine bir yemek mi yapar? (Mübalağa tabi, ama mesaj anlaşılmıştır...) (Trol olsam daha da ileri gidip; "Milyarlarca sinek b.k yiyor, biz de yiyelim mi demeliyiz?" diye devam edebilirdim yani. :D) Beef Wellington isteyen ve bunu ödeyebilen Beef Wellington alır, yoğurtlu bulgur pilavı isteyen ve bütçesi ona yeten da onu alır. Yeter ki kendini "yoğurtlu bulgur pilavı en iyi yemektir" diye kandırmaya çalışmasın... (Bunlar inanılmaz öznel mevzular zaten, istatistikler sadece finansal konularda bir şey anlatabilir belki.)(Yemek de bu konuya acayip uyan bir örnek çünkü bizim millet kadar yemek konusunda radikal muhafazakar millet tanımadım açıkçası :D)

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda'yı severim (çünkü genelde en kullanıcı dostu / efendi / ağırbaşlı yaklaşım onlarda oluyor..), o ayrı ama; (hepimizin gayet iyi bildiği gibi) "her lider(!) de gönüllerin lideri olmuyor" diye bir not eklemek istedim... ;)

Geçen sene bu ülkede kaç porsiyon Beef Wellington tüketilmiş, kaç porsiyon yoğurtlu bulgur pilavı tüketilmiş mesela? Yoğurtlu bulgur pilavı onbinlerce kat fazla tüketilmiştir ama bu onu Beef Wellington'dan daha iyi / daha rafine bir yemek mi yapar? (Mübalağa tabi, ama mesaj anlaşılmıştır...) (Trol olsam daha da ileri gidip; "Milyarlarca sinek b.k yiyor, biz de yiyelim mi demeliyiz?" diye devam edebilirdim yani. :D) Beef Wellington isteyen ve bunu ödeyebilen Beef Wellington alır, yoğurtlu bulgur pilavı isteyen ve bütçesi ona yeten da onu alır. Yeter ki kendini "yoğurtlu bulgur pilavı en iyi yemektir" diye kandırmaya çalışmasın... (Bunlar inanılmaz öznel mevzular zaten, istatistikler sadece finansal konularda bir şey anlatabilir belki.)(Yemek de bu konuya acayip uyan bir örnek çünkü bizim millet kadar yemek konusunda radikal muhafazakar millet tanımadım açıkçası :D)
Sizin ve şürekanızın gönül keyfinin pek bir ehemmiyeti yok. Yani şu kabak tadı veren seçkinci söyleminizden de gına geldi. Sanırsın Honda sadece avama motosiklet üreten merdiven altı marka.

Beef Wellington'un en çok tüketildiği İngiltere'de hangi marka en çok satmış? Aaa, Honda...:)

Yahu İngilizler bile sizin kadar kibirli değil arkadaş :) Kendi sade bulgur pilavı yiyen adam (Suzuki), yoğurtlu yiyene (Honda) bok atıyor :) Hey allahım yav :) Gerçi ben yumurta, tavuk, pilav ve yulafla beslendiğim için üzerime alınmadım...

Son düzenleme:
Motosikleti
K 1600 GTL

Moto Guzzi yi bu menüde nereye koyalım ? Hatay usulü tavuk döner olabilir mi mesela :)

Motosikleti
Sizin ve şürekanızın gönül keyfinin pek bir ehemmiyeti yok. Yani şu kabak tadı veren seçkinci söyleminizden de gına geldi. Sanırsın Honda sadece avama motosiklet üreten merdiven altı marka.

Beef Wellington'un en çok tüketildiği İngiltere'de hangi marka en çok satmış? Aaa, Honda...:)

Yahu İngilizler bile sizin kadar kibirli değil arkadaş :) Kendi sade bulgur pilavı yiyen adam (Suzuki), yoğurtlu yiyene (Honda) bok atıyor :) Hey allahım yav :) Gerçi ben yumurta, tavuk, pilav ve yulafla beslendiğim için üzerime alınmadım...
Sürekli Honda'nın satış rakamlarından bahsedilen mesajlar bende ciddi bir öğürme hissi uyandırıyor artık. Kitlelerin kalitesiz olduğunu söylemek seçkincilik değildir bu arada, gerçeği ifade etmektir. Kitleler kalitesiz işte bunun tartışması mı var? (Bizde az daha kalitesiz...) İnsanımız neyi seviyorsa ben aksini alacağım, insanımız neyi seçiyorsa ben aksini seçeceğim; artık o kıvamdayım, kimse kusura bakmasın. (Suzuki satış adetleri ortada, söylemde bir tutarsızlık yok diye kabul edersiniz herhalde?)

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Moto Guzzi yi bu menüde nereye koyalım ? Hatay usulü tavuk döner olabilir mi mesela :)
O direkt hatay usulü tavuk dönerin içine konduğu plastik poşet; ikinci eli çöpmüş çünkü. :D

bir ürünün çok satıyor olması iyi olduğu anlamına gelmez, ancak japon motorları varken gidip moto guzzi de alınmaz ya :)
ha derseniz japon varken italyan alınır mı, ducati ise alınır. aldıktan sonraki masrafları düşünmemek kaydıyla tabi :)

Motosikleti
Sürekli Honda'nın satış rakamlarından bahsedilen mesajlar bende ciddi bir öğürme hissi uyandırıyor artık.
Ben de sürekli hiç almadığı, almayacağı, alamayacağı markaları sırf burada seçkincilik oynayacağım diye millete yaldızlayıp satanları gördükçe kusasım geliyor ama...

Moto Guzzi, Aprilia seviciliğiniz anca forumda olur, hayalleriniz beef olabilir ama yediğiniz bulgur işte...

Motosikleti
Ben de sürekli hiç almadığı, almayacağı, alamayacağı markaları sırf burada seçkincilik oynayacağım diye millete yaldızlayıp satanları gördükçe kusasım geliyor ama...

Moto Guzzi, Aprilia seviciliğiniz anca forumda olur, hayalleriniz beef olabilir ama yediğiniz bulgur işte...
Aman dikkat, sonra tükürdüğünü yalamak durumunda kalmayasınız. ;) (Bu mesajı yer imi olarak kaydettim...)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar