Honda'yı severim (çünkü genelde en kullanıcı dostu / efendi / ağırbaşlı yaklaşım onlarda oluyor..), o ayrı ama; (hepimizin gayet iyi bildiği gibi) "her lider(!) de gönüllerin lideri olmuyor" diye bir not eklemek istedim...
Geçen sene bu ülkede kaç porsiyon Beef Wellington tüketilmiş, kaç porsiyon yoğurtlu bulgur pilavı tüketilmiş mesela? Yoğurtlu bulgur pilavı onbinlerce kat fazla tüketilmiştir ama bu onu Beef Wellington'dan daha iyi / daha rafine bir yemek mi yapar? (Mübalağa tabi, ama mesaj anlaşılmıştır...) (Trol olsam daha da ileri gidip; "Milyarlarca sinek b.k yiyor, biz de yiyelim mi demeliyiz?" diye devam edebilirdim yani.

) Beef Wellington isteyen ve bunu ödeyebilen Beef Wellington alır, yoğurtlu bulgur pilavı isteyen ve bütçesi ona yeten da onu alır. Yeter ki kendini "yoğurtlu bulgur pilavı en iyi yemektir" diye kandırmaya çalışmasın... (Bunlar inanılmaz öznel mevzular zaten, istatistikler sadece finansal konularda bir şey anlatabilir belki.)(Yemek de bu konuya acayip uyan bir örnek çünkü bizim millet kadar yemek konusunda radikal muhafazakar millet tanımadım açıkçası

)