Bu mesaj üzerine aradım bayiyi, yok dediler ne yazık ki.Merhaba,
Ne kadar doğruluk payı olduğunu bilmiyorum ama 2025 yılı için CB250R modelinin gelmeyeceğine dair birkaç bayiiden bilgi aldım.
3 hafta önce Balıkesir Bayiinde 1 adet mavi renkli CB250R mevcuttu. Muhtemelen 2024 modeldi.
Tam tarih de vereyim hatta: 8 Ocak Çarşamba günüydü.
İsterseniz bir arayıp sorun.
Kolay gelsin.
Aaa çok şaşırdım. Böyle etik değerlere bağlı, dürüst, müşteriyi keriz yerine koymayan japon firmalarından hiç beklemezdim. Çinli olsa neyse de
Ona üçkâğıtçılık demeyelim ticari zeka, katma değer falan gibi şeyler diyelim sonra esnafımız gücenir.hocam üçkağıtçı insanın çini japonu olmaz, maalesef bizim insanımız çok fırsatçı.
Hakikatten güzel makinaymış. Kim alacaksa şimdiden kazasız belasız güle güle kullansın.Dün iki kafadar, Bursa'da ne kadar bayi varsa gezdik.
Fiyatlar çıldırmış, sıfır faiz kredi kartı da epey azalmış. Ekipman alıp geri döndük, satıcılar sanki stok krizi olduğu zamanki gibi davranıyor hala. Ahlaksızlık çökmüş üzerlerine.
Eğer durumu almaya müsait arkadaş varsa dün Çavdarlı Motor'da son kalmış Vstrom 800 vardı, fiyatı da uygun geldi Çinli 600-800'lükleri görünce. Son motor, Nisan'da gelecek bir daha dediler bana. Allah bilir fiyatı ne olur. Araba almamış olsam çökerdim üstüne.
![]()
550 değildir de 450dir 550 olacağını sanmıyorum alabilirsem ben de almayı düşünüyorum motorum satılırsa tabibugün honda nx500 almak isteyen bir arkadaşa da motor yok deyip önümüzdeki ay da fiyatın 399'dan 550 bin liralara çıkacağını söylemişler. geçen sene de ellerinde motorları tutmuşlardı ve çoğu ellerinde patladı, yeni çıkan yönetmelikle hepsine plaka sigorta mtv ödemesi yapmak zorunda kaldılar. böyle esnafların tek tek sonu gelir inşallah.