Honda Bayii'lerinde Motosiklet Olmaması

Herkese merhabalar,

CB250R almak niyetine girdim ama hangi bayiiyi aradıysam ellerinde olmadığını hatta belki hiç gelmeyeceğini söylüyorlar. Bu motorun olduğu bayii bilen var mı?

Zaten fahiş fiyatlar, parasını versen de alamadığın çok farklı boyutlara geçtik.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Merhaba,

Ne kadar doğruluk payı olduğunu bilmiyorum ama 2025 yılı için CB250R modelinin gelmeyeceğine dair birkaç bayiiden bilgi aldım.

3 hafta önce Balıkesir Bayiinde 1 adet mavi renkli CB250R mevcuttu. Muhtemelen 2024 modeldi.

Tam tarih de vereyim hatta: 8 Ocak Çarşamba günüydü.

İsterseniz bir arayıp sorun.

Kolay gelsin.

Merhaba,

Ne kadar doğruluk payı olduğunu bilmiyorum ama 2025 yılı için CB250R modelinin gelmeyeceğine dair birkaç bayiiden bilgi aldım.

3 hafta önce Balıkesir Bayiinde 1 adet mavi renkli CB250R mevcuttu. Muhtemelen 2024 modeldi.

Tam tarih de vereyim hatta: 8 Ocak Çarşamba günüydü.

İsterseniz bir arayıp sorun.

Kolay gelsin.
Bu mesaj üzerine aradım bayiyi, yok dediler ne yazık ki.

Yeni modeller gelmeden, Kasım-Aralık ayında motosikletleri kampanyalar ile sıfırlıyorlar.
Eeee yeni modeller ne zaman gelecek peki? en erken Mart sonu Nisan başı.
4-5 gibi bu sürede gidip sıfır motosiklet istesen de alamıyorsun.
Ne kadar saçma ve can sıkıcı bir durum.
İkinci ele yönelsen. Bu seferde 18-20 bin km kullanıp sıfıra yakın fiyat isteyenlerle karşılaşıyorsun.

Motosikleti
D400
aksesuar alırsanız hızlandırırız demedıler mı hayret

Aaa çok şaşırdım. Böyle etik değerlere bağlı, dürüst, müşteriyi keriz yerine koymayan japon firmalarından hiç beklemezdim. Çinli olsa neyse de

hocam üçkağıtçı insanın çini japonu olmaz, maalesef bizim insanımız çok fırsatçı.
Ona üçkâğıtçılık demeyelim ticari zeka, katma değer falan gibi şeyler diyelim sonra esnafımız gücenir.

Geçen pazara gittik. Beş baş sarımsak yirmi liraydı, bu hafta dört baş sarımsak yirmi beş lira. Ufak yufka beş tanesi otuz liraydı, bu hafta dört tanesi otuz beş lira.

Esnaf dediğimiz kim sen, ben, o, bizleriz.

Motosikleti
Dominar 250
Dün iki kafadar, Bursa'da ne kadar bayi varsa gezdik.

Fiyatlar çıldırmış, sıfır faiz kredi kartı da epey azalmış. Ekipman alıp geri döndük, satıcılar sanki stok krizi olduğu zamanki gibi davranıyor hala. Ahlaksızlık çökmüş üzerlerine.

Eğer durumu almaya müsait arkadaş varsa dün Çavdarlı Motor'da son kalmış Vstrom 800 vardı, fiyatı da uygun geldi Çinli 600-800'lükleri görünce. Son motor, Nisan'da gelecek bir daha dediler bana. Allah bilir fiyatı ne olur. Araba almamış olsam çökerdim üstüne.

s62hv44.jpg

Dün iki kafadar, Bursa'da ne kadar bayi varsa gezdik.

Fiyatlar çıldırmış, sıfır faiz kredi kartı da epey azalmış. Ekipman alıp geri döndük, satıcılar sanki stok krizi olduğu zamanki gibi davranıyor hala. Ahlaksızlık çökmüş üzerlerine.

Eğer durumu almaya müsait arkadaş varsa dün Çavdarlı Motor'da son kalmış Vstrom 800 vardı, fiyatı da uygun geldi Çinli 600-800'lükleri görünce. Son motor, Nisan'da gelecek bir daha dediler bana. Allah bilir fiyatı ne olur. Araba almamış olsam çökerdim üstüne.

s62hv44.jpg
Hakikatten güzel makinaymış. Kim alacaksa şimdiden kazasız belasız güle güle kullansın.

Motosikleti
cbf 150
Ben tenere aldım hayabusanın yanına iyi oldu nakit verince inanılmaz indirim yapıyorlar

bugün honda nx500 almak isteyen bir arkadaşa da motor yok deyip önümüzdeki ay da fiyatın 399'dan 550 bin liralara çıkacağını söylemişler. geçen sene de ellerinde motorları tutmuşlardı ve çoğu ellerinde patladı, yeni çıkan yönetmelikle hepsine plaka sigorta mtv ödemesi yapmak zorunda kaldılar. böyle esnafların tek tek sonu gelir inşallah.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bugün honda nx500 almak isteyen bir arkadaşa da motor yok deyip önümüzdeki ay da fiyatın 399'dan 550 bin liralara çıkacağını söylemişler. geçen sene de ellerinde motorları tutmuşlardı ve çoğu ellerinde patladı, yeni çıkan yönetmelikle hepsine plaka sigorta mtv ödemesi yapmak zorunda kaldılar. böyle esnafların tek tek sonu gelir inşallah.
550 değildir de 450dir 550 olacağını sanmıyorum alabilirsem ben de almayı düşünüyorum motorum satılırsa tabi

Almayın kısa ve net yıl sonu kampanyaları gördük millet 6 ay elindekine sahip çıkıp parasını başka yerde değerlendirse belki yıl sonu 1 motosiklet bedavaya gelmiş olacak

Ekonomi leş gibi orayı kimse savunamaz da..
Esnafımız ekonomiden daha leş.(hakkıyla yapana lafım yok)
Bu her sektör için geçerli.
Bir kase çorbayı 60 tl iken 120 tl'ye çıkarmanın mantığını kimse bana anlatamaz.
Bayiler zaten depoda tutup zammı bekler.
Denetleme yok devlet herkese ceza kesme peşinde gariban olanlara.
Şu stokçulara kafasına göre fahiş zam yapan işletmelere sağlam cezalar kesse keşke.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar