türkiye deki her bayiyi aradım yok 
aciliyeti yoksa ben onumuzdeki hafta ugrarim ve yuz yuze konusurum. eger bir gelisme olursa size bilgi veririm. atla deve degil kesin buluruz, merak etmeyin.türkiye deki her bayiyi aradım yok![]()
aciliyeti yoksa ben onumuzdeki hafta ugrarim ve yuz yuze konusurum. eger bir gelisme olursa size bilgi veririm. atla deve degil kesin buluruz, merak etmeyin.
Slm arkadaşlar buralara uğramayalı baya oldu ...innovalarınızın kıymetini bilin hele heleki satıp cbf filan sakın almayın ben memnunmuyum cbf den evet ama innovadan iyimi kesinlikle hayır.. konfor konusunada fazla takılmayın innovada iyi selesi geniş en azından yeni modelin.. geçen bi abimize 0 km aldık bayiden ben teslim aldım yemin ederim acayip özlemişim innovayı yakıt desen 10 numara kalite 10 numara cbf kullandığım için pişman olmasamda motoru 1 ay beklememek için cbf aldım yoksa kesinlikle innova alırdım....
ınnova almakla iyi etmedik galiba baksanıza türkiyedeki hiç bir servisinde çanta demiri yok.bu kadar kupon bir motormu bu yaa.
Selam abilerim ben 17 yaşındyım motoru alacam ama bana gidermi diye düşünüyorum lise öğrencisiyim ve bana gidermi diye teretütlerim var fethiye kıvrak motorda beyazını alıcam burda varfethiyede hangi yağı kullanmalıyım sizce?
kesinlikle başka motora bakma bile derim.
sen al biz sana yağ olayını anlatırız..
ben aldım bana yağ olayını anlatırmısınız.
lastik sipreyleri telli cantlarda işe yaramıyor... başımıza geldi bir gün... bence lastik tamir seti alın ve tekeri sökmeyi öğreninama arka tekeri söküp takmak çok zor
yağ olarak ben iskenderun çok sıcak olduğu için 15-50 w tam sentetik yağ koyuyordum, 2000 km de bir değiştiriyordum... performansı da , vites geçişleri de 10 numaraydı... ama yazları tabi... kışın ve soğuk şehirlerde 10-40w idealdır sanırım...
ben innova ile 35-40 km yaptıktan sonra belim ağrıyordu... motorun önü boş ve rüzgardan bütün yük bele yükleniyor... selesi rahatsız sert...
yakıt ise 70 i geçmezsen uzun yolda 1,6 lt / 100km ayrıca yağ değişimi hariç servise uğramaz... tel jantları ve gösterge paneli çok şıktır... düşük devirde pat pat pat diye tok bir sesi var dır, hızlanınca arı gibi vızıldar, seni rahatsız etmez...
tabi tüm bunlar 2 yıl 6000km lik bir tecrübe ile sabittir...
selamlar...
eğer şambreldeki delik yarık biçimindeyse ve lastiğe giren nesne yerindne çıkartılmamışsa eve sprey bir işe yaramıyor doğru.
kalın yağlar şanzımanda daha kalın ve yoğun kaldığı için (şanzumanlar kalın yağları sever) vites geçişlerini rahatlatıyor fakat kalın olduğu için motorun üst bölümü dediğimiz cam mili ve egzantirik elemanlarını daha az yağlıyor buda ileride sorunlara yol açıyor.. ki 10w30 yağ tavsiye edilen bir makinaya 15w50 gerçekten zarar verebiliyor. bunu forumda kaç senedir defalarca yazdım aynı hataya zamanında bende düştüm.
koltuk konusuna gelirsel demekki önceki innovaya binseniz 10km gidemiyeceksinizçünkü yeni innovanın en iyi değişikliği enjeksiyoından sonra yumuşayan ve genişletilen selesidir.. ikisinede defalarca binmiş test emiş birisi olarak.
evet motor geçekten kısaca olsa bir ön cam istiyor bu sürüş konforu için çok faydalı oluyor rüzgarı göğüs bölgesine gelmeden yarıyor ama kısa bir cam..
Tabiki bilgi paylaşma yeri olduğu için buraya yazdım.innovada şaha kalkma gibi bir durum olmaz zannımca.debrijay sisteminden dolayı.bence gayet normal motorunuz.gerçi ben daha yeniyim innova konusunda ustalarıda dinlemek lazım.
arkadaşlar yağ konusu kafamı karıştırmış durumda.kitapçığında 10w30 yazıyor.
satoyama arkadaşımızda 10w30 bulunmaz diye 10w40 demiş.
eski yazılara göz attımda 20w40 lardan 20w50 lerden bahsedilmiş.
şahsi fikrim 10w50 castrol yarı sentetikten yana taviyelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.