Honda Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

innova beyaz çok hoş duruyor..gerçekten göz alıcı fakat enjeksiyonlu olması bir yana..3.7 yakıt deposu bir yere gezmeye gittiğimde 300km lik diyelim 3.7 yakıt deposuyla her seferinde benzinliktemi duracam.??zaten cbf 150 olmazsa son çarem innova..

bir ilanda innova buldum, yardımcı olabilecek biri var mı?

üsteki sorularımın bir kısmına topicte biraz daha zaman ayırarak yanıt bulabildim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...onda-super-cub-anf125-innova-51051519/detay/?

beyfendiyle telefonda konuştuk, iyi niyetli bir satıcıya benziyordu belki de bu forumdadır kendisi.

Olumlu olumsuz tüm görüşlerinizi alabilirmiyim makine hakkında?

Şansa bakın.Sen kalk Satoyama ile görüş bravo!!!!! En,doğru yerden bilgi almışsın...(Nokta)

Sıfır ınnova almak isteyenler....

Yaklasık 2 ay bekledıkten sonra motoru teslım eetıler....fakat yamaha crytondaki zevkı suspansuyonu bulamadım...motor 80km de almak isteyenlere duyrulur...motorda çizik kırık ,boya,.....vb seyler yoktur....memleket afyon

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:40 ----------

Bir bu innova 125 in.motorda japon yazmıyor 2011 dodel mayıs 20 de trafiye cıkıs....

Koltuk altında thaı honda ......yazıyor acaba thawan uretımı mi?

Yardımcı olursanız sevinirim...

Şansa bakın.Sen kalk Satoyama ile görüş bravo!!!!! En,doğru yerden bilgi almışsın...(Nokta)

Evet çok güzeldi motoru ve muhabbeti fakat kişisel bir talihsizlik yaşadım o yüzden alamayacağım:pr: . Almak isteyen arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye ederim gerçekten pişman olmazlar.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Yaklasık 2 ay bekledıkten sonra motoru teslım eetıler....fakat yamaha crytondaki zevkı suspansuyonu bulamadım...motor 80km de almak isteyenlere duyrulur...motorda çizik kırık ,boya,.....vb seyler yoktur....memleket afyon

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:40 ----------

Bir bu innova 125 in.motorda japon yazmıyor 2011 dodel mayıs 20 de trafiye cıkıs....

imla kurallarına dikkat edersek daha iyi olur çünkü yazdıklarınızı ben şahsen anlayamadım.. :silent:

bilgi sahibi olan abilerimden rodaj hakkında yardım istiyorum motoru almaya gidince servis gerekli bilgiyi vericek ama rodaj konusunu iyice kavramak istiyorum motorun sagır kalmaması için mustafa abi beni iyi anlıyorsundur.

Herkese merhaba Arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız? uzun zamandır konuya girmiyordum maşallah konu aynı heyecanla devam etmekte...

bilgi sahibi olan abilerimden rodaj hakkında yardım istiyorum motoru almaya gidince servis gerekli bilgiyi vericek ama rodaj konusunu iyice kavramak istiyorum motorun sagır kalmaması için mustafa abi beni iyi anlıyorsundur.

arada kaynadı sorum birde kullanan arkadaşlarım motoru ufak bir düşürmede ayar tutmuyor bir daha tekerlekler filan bazı parçaları mika verdigin paraya yazık olur az yakıyo deniyor ama hiçte öyle degil ybr al boşver onu filan diyorlar sizce durum nedir ?

bizim neyi tavsiye ettigimiz 168 sayfadan beri yaziyor :) aklinda soru isareti olacaksa git ybr al.

arkadaşlar biri bi yardım etsin ya nerden bulcam ben bu motoru. aramadığım yer kalmadı her bayi yok diyo.ne zaman gelir dedim her bayi belli olmaz dedi.
0 km honda ınnova bilen varsa yazsın nerde olursa olsun gitcem alcem.

2323737070 honda yükseliş izmir burdan sorup ögrenebilirsin zannedersem sipariş üzerine getirtebilirsinde

2323737070 honda yükseliş izmir burdan sorup ögrenebilirsin zannedersem sipariş üzerine getirtebilirsinde

yarın burayıda bi arayem bakam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:46 ----------

motorunun 1 2 tane fotorafını koysana bide fiyat yazarsan ii olur

arada kaynadı sorum birde kullanan arkadaşlarım motoru ufak bir düşürmede ayar tutmuyor bir daha tekerlekler filan bazı parçaları mika verdigin paraya yazık olur az yakıyo deniyor ama hiçte öyle degil ybr al boşver onu filan diyorlar sizce durum nedir ?

durum hersöylenene fazla itibar etmeme durumudur,daha sorasında sana tavsiye edilen 168 sayfalık bilgide meraklarını fazlasıyla karsılamaya yönelik bi öneridir,bunun sonucunda bu motoru kullanan biri olarak cripton yada ybr de güzeldir ama criptondaki 110cc durumu ybr deki innovaya nazaran yakıt farkı kıyas yapıldıgında bu motoru öne cıkarmaktadır ve bahsettigimiz bu motor cup motorlar sınıfında(saglamlık vs.) kendini ispat etmiş bir motordur.5.kattan atılan ve üstüne calışmakta ısrar eden bi yamaha varsa ona yönelmeni öneririm.:bounce:

durum hersöylenene fazla itibar etmeme durumudur,daha sorasında sana tavsiye edilen 168 sayfalık bilgide meraklarını fazlasıyla karsılamaya yönelik bi öneridir,bunun sonucunda bu motoru kullanan biri olarak cripton yada ybr de güzeldir ama criptondaki 110cc durumu ybr deki innovaya nazaran yakıt farkı kıyas yapıldıgında bu motoru öne cıkarmaktadır ve bahsettigimiz bu motor cup motorlar sınıfında(saglamlık vs.) kendini ispat etmiş bir motordur.5.kattan atılan ve üstüne calışmakta ısrar eden bi yamaha varsa ona yönelmeni öneririm.:bounce:

cevap için teşekkürler sadece bu söylenenler aklımı bulandırdı rodaj hakkındaki görüşlerin nelerdir çünkü çok önemli bir konu .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar