Merhaba arkadaşlar innovadan memnunmusunuz ekseriyetle ş.içi ara sıra da uzun yola (tek kişi) kullanıma uygunmu bunlar? Titreşim v.s sorunu varmı? CBF 150 almayı düşünüyordum ama topiciğini biraz takip ettim çok sorunlu ve nazik bi motor sanırım şimdi innovaya niyetlendim sıfır almayı düşünüyorum nasıl sizce doru yoldamıyım:silent:
yaz geldi aykan murat kayıplara karıştı..
Kardeş buralardayım cbf 150 yle geçinmeye çalışıyoruz şu aradaha 530 km yaptım,şehir içinde innova şart:wiinkk:
aykan motorun hayırlı olsun,innova için bende acaba? diye düşünüyorum,belki ybr125 ten sonra düşünürüm,benim motorum da 9300kmye geldi,sene sonunda sanırım 20000 km olur.gerçi buarası yeri değil ama kıyaslamak için sorsam cbf 150 100km de kaç lt yakıyor?
125 innova tip desen yok, hız desen yok, yol tutuşu desen yok ama sağlam ve az yakan bir model!!![]()
Senin profilinde bulunan çançinçondan yine iyidir...
125 innova tip desen yok, hız desen yok, yol tutuşu desen yok ama sağlam ve az yakan bir model!!![]()
bir ilanda innova buldum, yardımcı olabilecek biri var mı?
üsteki sorularımın bir kısmına topicte biraz daha zaman ayırarak yanıt bulabildim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...onda-super-cub-anf125-innova-51051519/detay/?
beyfendiyle telefonda konuştuk, iyi niyetli bir satıcıya benziyordu belki de bu forumdadır kendisi.
Olumlu olumsuz tüm görüşlerinizi alabilirmiyim makine hakkında?