inşallah bu arada honda'nın yeni cbf si ve cbr125 hariç her modelini beğeniyorum ben...
darısı başına ama ben ybr'yi satacam.innovadan sonra petrolcüler düşman oldu bana
evet üstündekiler orijinal iç lastikli dunloplar(bunların bitmesini benkliyorum,metzeler toubless ayarlamak üzereyim)bu arada alaşım jantlarla herhangi bir hakimiyet kaybına rastlamadım,gayet stabil(95-100 arası dahi gayet sorunsuz.ama jantların balans olayını mutlaka yaptırmak lazım dşye düşünüyorum.
bir saniye :silent:
burada bişey kafama takıldı! neyin bitmesini bekliyorsunuz? ne bitince metzeler tubeless alacaksınız?
eğer burada kastınız dunlop lastikler ise onlar en az 15bin km gidiyor ayrıca metzellerin innova için lastiği varsa mutlaka banada haber verin (üzerindeki dunlop lastiklerden daha kaliteli başka 17" lastik görmedim)
tabi bu ölçülerde olmak kaydıyla
ön 70-100-17"
arka 80-90-17"
eğer 17" lastik bu ölçülerde değilse innovanın dengesi acayip bozuluyor, sonra moralinizde bozulmasın :cat:
Bu sendromu yaşamış biri olarak kesinlikle orjinal ebat olmalı diyorum 2.50 2,75 takılmamalı...
victorsit arkadaşım bilgi için teşekkür ederim.Bir ricam daha olacak :anlaş'ın telefon numarası mevcut mu sizde?veya internet adresi?
evet, benzinciler bana da gıcık... ayda bir gidiyorum yanlarına180km de bir fulluyorum, netice olarak 3 lt civarı alıyor, bazen aşağısı bazen de , özellikle hız denemeleri yaptığım zamanlar , 3 lt nin azıcık üstünde alıyor...
yakıt performansı çok istikrarlı...
geçen bir yokuşa vurdum , ama çok uzun bir yokuş değil, 4. viteste 70 ile giderken, yokuşta 60 a düştü hızı... yokuş bitince tekrar 70 e çıktı, gazla hiç oynamadım...
ha kafama bir şey takıldı bu arada, vites koluna yarım bastığımda otomatik olarak boşa alıyor... bazen bir kavşağa geldiğimde nasıl olsa yavaşlayacağım için gaz vermemek ve motor freni ile çok yavaşlamamak için yarım basıyorum boşta gidiyorum... acaba bir zararı olur mu debriyaj sistemine... hatta geçen ona basıp ara gazı verdim, sonra düşündüm acaba zarar verir mi diye aklıma takıldı...
selamlar hepinize...