- Motosikleti
- Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Selam arkadaşlar,2006 model innova motosikletim var şöyle bir sorunum vardı arızayı ararken az çok tespit ettim.Motor çalışırken her 3-4 sn de bir pulp-pulp arada kesiklikler yapıyordu çok belirgin değil ama fark edilebiliyordu.gaz verdiğinizde karbüratörün üzerinde bulunan bir siviç var.Zaten gaz kolunu çevirirken şık-şık diye ses çıkarır,o siviçten 2 tane kablo çıkıyor onları çıkarınca pulp-pulp diye ses gitti.Motor daha güzel çalışmaya başladı.öyle 2-3 km gittim daha iyi oldu diyebilirim.Tabiki ben tekrar o kabloları tekrar geri taktım.İşte o sivicin ne işe yaradığını bilen varmı? Çünkü o siviç ile ilgili bir özellik çalışmıyor.Bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler...
bu konu hakkında benimde bir bilgim yok ama o müşürü bende farketmiştim mantıklı düşünürsek büyük ihtimal ateşleme sistemi ile senkron çalışan bir müşür olabilir:silent:
arkadaşlar innovalar için orj arka çanta bağlama aparatı gören bile duyan varmı? ben bir kaç kez gördüm ama ya internette fotolarda yada motorun sahibine denk gelemedim..
honda servis o parçanın orjinal olmadığını özel yuaptırıldığını söylüyor ama bana mantıklı gelmedi, belkide doğrudur siyah bir demir destek olarak alt tarafı sinyallerin bağlı olduğu demire monte ediliyor mutlaka görmüşsünüzdür:silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:20 ----------
arkadaşlar (sahibinden.com) antalya'dan bir abi ile temasa geçtim kendisinde çok kibar ve hoş bir çanta aparatı var antalyada bir firma özel yaptırmış fiyatıda çok uygun (25tl) kadar dedi kendisi merkeze indiği zaman bana bilgi verecek
anadolumun güzel insanı çok kıyak yaa adama şimdi git desem gidecek. eee innova kardeşliği
aparat bu