Honda Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Selam arkadaşlar,2006 model innova motosikletim var şöyle bir sorunum vardı arızayı ararken az çok tespit ettim.Motor çalışırken her 3-4 sn de bir pulp-pulp arada kesiklikler yapıyordu çok belirgin değil ama fark edilebiliyordu.gaz verdiğinizde karbüratörün üzerinde bulunan bir siviç var.Zaten gaz kolunu çevirirken şık-şık diye ses çıkarır,o siviçten 2 tane kablo çıkıyor onları çıkarınca pulp-pulp diye ses gitti.Motor daha güzel çalışmaya başladı.öyle 2-3 km gittim daha iyi oldu diyebilirim.Tabiki ben tekrar o kabloları tekrar geri taktım.İşte o sivicin ne işe yaradığını bilen varmı? Çünkü o siviç ile ilgili bir özellik çalışmıyor.Bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler...

bu konu hakkında benimde bir bilgim yok ama o müşürü bende farketmiştim mantıklı düşünürsek büyük ihtimal ateşleme sistemi ile senkron çalışan bir müşür olabilir:silent:

arkadaşlar innovalar için orj arka çanta bağlama aparatı gören bile duyan varmı? ben bir kaç kez gördüm ama ya internette fotolarda yada motorun sahibine denk gelemedim..
honda servis o parçanın orjinal olmadığını özel yuaptırıldığını söylüyor ama bana mantıklı gelmedi, belkide doğrudur siyah bir demir destek olarak alt tarafı sinyallerin bağlı olduğu demire monte ediliyor mutlaka görmüşsünüzdür:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:20 ----------

arkadaşlar (sahibinden.com) antalya'dan bir abi ile temasa geçtim kendisinde çok kibar ve hoş bir çanta aparatı var antalyada bir firma özel yaptırmış fiyatıda çok uygun (25tl) kadar dedi kendisi merkeze indiği zaman bana bilgi verecek :)

anadolumun güzel insanı çok kıyak yaa adama şimdi git desem gidecek. eee innova kardeşliği :p

aparat bu
23313719ta6.jpg

Evvet arkadaşlar innovam çıktı sonunda 860 TL. masraf tuttu tabi %100 karşı taraf suçlu olduğu için cebimden bi para çıkmadı.
1-Karbüratör (Komple) :queen:
2-Hava Gririş Borusu
3-Far Atomu
4-Sağ Ön Sinyal
5-Jant Komple Arka :queen:
6-Braket Ana Sehpa
7-Basamak Demiri
8-Ağırlık Gidon
9-Çamurluk (Ön)
10-Sağ Kanat
11-Sol Kanat
12-Sağ Kuyruk
13-Somun
14-Mekanik İşçilik
15 Ls2 Kask :queen:(2010 Model Sipariş Ettim Chrono Modeli Tawsiye Ederim)

Şimdi işin kötüsü motor ustanın da dediğine göre piston sekman değişçekmiş :pale: gri duman atıo yağ yakıo dedi :silent: anlamadım ama herzaman o dumanı göremioz tabi bölede bişiy var ama eksoz çıkışının ordaki yer siyah olmuş. Şimdi tekrardan piston sekman değiştirmek mi (motor yapmak heralde)
yoksa motoru satıp daha temiz bişiymi almkakmı daha mantıklı? bu arada alım satım düşmüş heralde eskisi gibi büyük rakamlar çıkmıo 50-60 ne kadar doğrudur bilemem. Dolayısya satıp daha temiz almak sanırım daha mantıklıdır heralde fikirleriniz benim için önemli innova ustaları motor ne kadar tutar tahminen?

Evvet arkadaşlar innovam çıktı sonunda 860 TL. masraf tuttu tabi %100 karşı taraf suçlu olduğu için cebimden bi para çıkmadı.
1-Karbüratör (Komple) :queen:
2-Hava Gririş Borusu
3-Far Atomu
4-Sağ Ön Sinyal
5-Jant Komple Arka :queen:
6-Braket Ana Sehpa
7-Basamak Demiri
8-Ağırlık Gidon
9-Çamurluk (Ön)
10-Sağ Kanat
11-Sol Kanat
12-Sağ Kuyruk
13-Somun
14-Mekanik İşçilik
15 Ls2 Kask :queen:(2010 Model Sipariş Ettim Chrono Modeli Tawsiye Ederim)

Şimdi işin kötüsü motor ustanın da dediğine göre piston sekman değişçekmiş :pale: gri duman atıo yağ yakıo dedi :silent: anlamadım ama herzaman o dumanı göremioz tabi bölede bişiy var ama eksoz çıkışının ordaki yer siyah olmuş. Şimdi tekrardan piston sekman değiştirmek mi (motor yapmak heralde)
yoksa motoru satıp daha temiz bişiymi almkakmı daha mantıklı? bu arada alım satım düşmüş heralde eskisi gibi büyük rakamlar çıkmıo 50-60 ne kadar doğrudur bilemem. Dolayısya satıp daha temiz almak sanırım daha mantıklıdır heralde fikirleriniz benim için önemli innova ustaları motor ne kadar tutar tahminen?

Gel Ybr yi verim sana takas yapalım:)

satayoma

senin dediğin çanta bağlama demiri bu ve çok sağlam

http://www.motorturk.com.tr/kappa/canta_aparat/KR27.html

KR27.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnnovaya yöneliş devam edecek...

Bence çanta bağlantı demirini bir araya gelip toplu özel yaptırın Kappa nın o bağlantı demiri 150 tl gibi bir fiyatı var birazda çirkin duruyor açıkcası

İnnovaya en yakışan çanta bence Shad Sh33

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Bence çanta bağlantı demirini bir araya gelip toplu özel yaptırın Kappa nın o bağlantı demiri 150 tl gibi bir fiyatı var birazda çirkin duruyor açıkcası

İnnovaya en yakışan çanta bence Shad Sh33

antalyada 25 tl daha kibar ve güzeli var gerçekten gereksiz olur, çanta parasına aparat kim bilir kaça geliyor tr ye :silent:

bizim esnafımız lüks tüketimde geçirmeyi mübah görür:cat:
benim eski innovada sh40 vardı:) ama şimdi bunu düşünüyorum arkadaşımın agilityde var çok hoş duruyor:cat:

838_kucuk.jpg
fiyat 75€

audiophile34 kardeşim sana mesaj yazdım ama okumamışın anlaşılan piston gömlek sekman sübap lastikleri contası yağı hepsi180tl tuttu servis tanıdık olduğu için bana indirim yaptılar ayrıyeten motoru ben kendim yaptım ustayım diye bas bas bağrıyorum okumuyosun galiba istanbuldaysan sana yardımcı olabilirim istersen arayabilirsin 0532 707 47 82 murat usta okey kardeşim

s. aleyküm arkadaşlar dün ve bugün toplamda 170 km civarı yol yaptım malum motoru sıfır yaptım rodaj meselesi yüzünden yüklenmiyorum sesi kompresyonu özellikle yakıtı şahane 10 gün öncede debriyajı değişmiştim şu an herşey mükemmel ben motoru değilde torna makinası kullanıyomuşum motorculuğa honda ile başlamam aynı zamanda otomobiliminde honda olmasının etkisi idi, tabikide tavsiyeleride göz önüne almıştım pişman olmayacağımı biliyodum tereddütte olan arkadaşlar hiç düşünmeden alabilirler asla pişman olmayacaklar büyütmek istediklerindede yüksek cc, honda alacaklar kesinlikle ne demişler honda hayat onda selamlar saygılar.

Murat, hayırlı olsun yeni innovan bu arada ben de Cigulinin eksiklerini nihayet tamamladım Honda'nın deve kervanı geldi sonunda.:)

irfan bi kere ne işin var senin burda ya gitsene kardeşim sen yamaha sayfana :p

ayrıca üstüne 1 lira da versen yine vermem innovamı ybry miş peh görüntü var icraat yok :queen:

innova ustaları son durum ne yardımcı olabilirmisiniz bana?

Ybr mi görsen böyle söylemezsin ama:p

İnnova ruhu bırakmadı beni hala bir gün 125i ile dönüşüm muhteşem olacak:mrgreen:

s. aleyküm gökhan nasılsın saol ya sıfır oldu sonunda innovam bgn de burg manı sattım

A.slm,şükür:) Burgman da gitmiş gözün aydın. 2 ayda parça geliyor buraya honda kervanı uğramıyor:p ama Cigulinin jantları ve devir göstergesi harici her şey sıfırlandı.:cat:

bugün servise son degişimi yapılması gerekn parca için gittim,silindirin oradan bir ses geliyordu(tınlama sesi gibi) galiba kam miliymiş neyse degiştirildi eski mildeki boşlugu cıkartınca gördük 70,000 ne gelince milde sos veriyo demek,zincir dişli setinide degiştirdim saat kaldıgı yerden devam...sorun halloldu cekişide baya bi farketti kendine geldi.

şampiyonu sattım arkadaşlar.paylaşımlar için herkese teşekkürler görüşmek üzere.bakmak isteyenler için sahibinden com 15816007.:cat:

bugün servise son degişimi yapılması gerekn parca için gittim,silindirin oradan bir ses geliyordu(tınlama sesi gibi) galiba kam miliymiş neyse degiştirildi eski mildeki boşlugu cıkartınca gördük 70,000 ne gelince milde sos veriyo demek,zincir dişli setinide degiştirdim saat kaldıgı yerden devam...sorun halloldu cekişide baya bi farketti kendine geldi.

70.000 bu maşallah, gayet normal bi durum cam, aşınmalar zamanla boşluğa dönüşürek ses yapar zicir dişli takımı değişince gelen şıkırtılar azalıyor, çok iyi yapmışsın yakında değişmediyse bide eksantrik seti isteyebilir dediğim gibi bu km lerde son derece normaldir güle güle bin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar