En doğru seçim, İnnova 125i:cat:
isteyen bisiklet desin isteyen ne derse desin ben bu sınıfta bukadar sağlam bukadar az yakan ve bukadar saat gibi tok çalışan makina görmedim!!:cat:forever innova
En doğru seçim, İnnova 125i:cat:
isteyen bisiklet desin isteyen ne derse desin ben bu sınıfta bukadar sağlam bukadar az yakan ve bukadar saat gibi tok çalışan makina görmedim!!:cat:forever innova
Şehir motoru diyenin aklına şaşarım ,kalkışta gelsin
Murat, İnnova'nın kalkışı neden bu kadar iyi vites oranları de mi:silent:
Tabi hafiflik, tekerlek çapı da önemli![]()

Murat, ben alttaki siyahı seçtim ama Türkiye'ye gelende kahverengi(pardon yeşil)-siyah karışımı var galiba,iğrenç bişey.
Tel jant hususunda CGL125 için temizliği hariç ben de bir problem yaşamadım.
gri rengin özelliği kirlendiğizaman veya çizildiği zaman sırıtmaması bide dikkat edersen ön kafanın gösterge panel çerçevesi diğer renklerdede gri..
Mavi renk niye gelmiyor anlaşılır şey değil:silent:
http://www.sahibinden.com/temiz_bir_honda_innova-47WQQaXQQ16394892WQQpXQQdisplayitem
Bu tr yr ilk giren bayi test motoru bence ..
Kesinlikle banada öyle geliyor...
ubuntu 5 liralık yakıtla kaç km gidiyor...
5 liraya 90 km giderim. geçen yedek yandığında 178 km olmuştu en son depoyu fullayalı. 10 liralık benzin aldı içine...
3,40 lira burada benzin... 1 lt ile 60-65 km gidiyorum... şehir içinde... ama kırmızı ışık filan yok , yazlık beldede kullanıyorum motoru... yoğun trafikte sürekli dur kalk yaparak 55 km giderim 1 lt ile... uzun yolda ise sabit 80-90 hızla da 1 lt ile rahat 75 km giderim...
motor daha rodajı bitirmedi üstelik
selamlar...
yedek depo yokki bunlarda hangi yedek??
Arkadaş yedek yandığında derken muhtemelen benzin ikaz ışığından bahsetmiş Murat![]()
@Ubuntu67, sen de bir resmini gönderemedin şu yeni İnnovanın![]()