Honda Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
isteyen bisiklet desin isteyen ne derse desin ben bu sınıfta bukadar sağlam bukadar az yakan ve bukadar saat gibi tok çalışan makina görmedim!!:cat:forever innova

Şehir motoru diyenin aklına şaşarım ,kalkışta gelsin:p

Murat, İnnova'nın kalkışı neden bu kadar iyi vites oranları de mi:silent:

Tabi hafiflik, tekerlek çapı da önemli:)

Şehir motoru diyenin aklına şaşarım ,kalkışta gelsin:p

Murat, İnnova'nın kalkışı neden bu kadar iyi vites oranları de mi:silent:

Tabi hafiflik, tekerlek çapı da önemli:)

Aynen öyle, kalkışta hızlı olmasının sebebi vites dişli oranları ve gövdenin hafifliği olarak nitelendirebiliriz hafif dediysek gene 110 kg var bu makinalar boxerlere göre birebir benzerlik gösteriyor makina sürekli yağın içinde çalışıyor yatık oldugundan..o tok sesin kaynagı bu, boxerden farkı tek silindir :p ama makina yapmış adamlar jenaratör motoruda diyen oldu vs vs güldüm hep bide janta takılmış insanlar bence tel jant avantajlı daha sağlam yoksa honda bilmezmiydi bunu döküm vs yapmayı bitarafı kırık çinlilerdede döküm var neye yarıyor???

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:20 ----------

şu fotolar hoşuma gitti

Murat, ben alttaki siyahı seçtim ama Türkiye'ye gelende kahverengi(pardon yeşil)-siyah karışımı var galiba,iğrenç bişey.
Tel jant hususunda CGL125 için temizliği hariç ben de bir problem yaşamadım.

Murat, ben alttaki siyahı seçtim ama Türkiye'ye gelende kahverengi(pardon yeşil)-siyah karışımı var galiba,iğrenç bişey.
Tel jant hususunda CGL125 için temizliği hariç ben de bir problem yaşamadım.

o dediğin renk evet biraz garip olmuş ben hepsini seviyorum ya ama alırsam gri alırım muhtemelen..

gri rengin özelliği kirlendiği veya çizildiği zaman sırıtmaması bide dikkat edersen ön kafanın gösterge panel çerçevesi diğer renklerdede gri..

gri rengin özelliği kirlendiğizaman veya çizildiği zaman sırıtmaması bide dikkat edersen ön kafanın gösterge panel çerçevesi diğer renklerdede gri..

Hakkatten siyahı çizerler şimdi, bırakamazsın ara sokağa vazgeçtim :pale:

benimki siyah... yıkayıp silince inci gibi parlıyor... oturaklı görünüyor siyah... o yüzden seçtim...

Kesinlikle banada öyle geliyor...
ubuntu 5 liralık yakıtla kaç km gidiyor...

Bence de Türkiye'de ilk testinin yapıldığı 125i bu, ama neden getirmiyorlar.

Renkte bile Türkiye'yi 2. sınıf gören Honda zihniyetini sertçe kınıyorum:p

5 liraya 90 km giderim. geçen yedek yandığında 178 km olmuştu en son depoyu fullayalı. 10 liralık benzin aldı içine...

3,40 lira burada benzin... 1 lt ile 60-65 km gidiyorum... şehir içinde... ama kırmızı ışık filan yok , yazlık beldede kullanıyorum motoru... yoğun trafikte sürekli dur kalk yaparak 55 km giderim 1 lt ile... uzun yolda ise sabit 80-90 hızla da 1 lt ile rahat 75 km giderim...

motor daha rodajı bitirmedi üstelik:)

selamlar...

5 liraya 90 km giderim. geçen yedek yandığında 178 km olmuştu en son depoyu fullayalı. 10 liralık benzin aldı içine...

3,40 lira burada benzin... 1 lt ile 60-65 km gidiyorum... şehir içinde... ama kırmızı ışık filan yok , yazlık beldede kullanıyorum motoru... yoğun trafikte sürekli dur kalk yaparak 55 km giderim 1 lt ile... uzun yolda ise sabit 80-90 hızla da 1 lt ile rahat 75 km giderim...

motor daha rodajı bitirmedi üstelik:)

selamlar...

yedek depo yokki bunlarda hangi yedek??

@Ubuntu67, sen de bir resmini gönderemedin şu yeni İnnovanın:p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar