Honda Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ben gidecektim küresel krizden dolayı ekonomik önlem olarak bizim şirket bu seneki fuar programını iptal etmiş :cyclopsan

Eger ilk motosikletinse alınabilecek en iyi motosikleti almışsın kullanmı kolay cc fazla büyük degil saglam az yakıyor sadece yedek parçaları biraz pahalı olabilir ama o da çok pahalı degildir bence iyi seçim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnnova yok ama ben yine de geleceğim Cumartesi , söz verdim Eskişehir grubuna yoksa gitmem ,bisiklet yedek parçaları varmış beni oda bulursunuz:queen:

eğer jickle çekiyorsan gelir çiğ (yağda atar) atar hele motor soğukken daha çok çig atar kısa bir süre sonra geçer merak etme benzinlerimiz çok kaliteli ondan:pr:
sabahları jickle çekiyorum çalıştırmak için sonra dediğin gibi koku felan kalmıyor ben önemli olabileceğini düşünmüştüm :cat:

arkadaslar kullanma kılavuzunda standart binis için cpr6-ea ngk buji oneriyor...high speed riding için ise cpr7-ea diyor...bu bujinin ne gibi katkısı olur veya kullanan varsa tavsiye eder mi?

bir de arkadaslar kalb.tor sorunu nedeniyle yuksek devirlere cıkarken yıgılma oluyor...devir yukselmiyor...benden tavsiye asla kirli yakıt kullanmayın:pr:

Son düzenleme:
arkadaslar kullanma kılavuzunda standart binis için cpr6-ea ngk buji oneriyor...high speed riding için ise cpr7-ea diyor...bu bujinin ne gibi katkısı olur veya kullanan varsa tavsiye eder mi?

bir de arkadaslar kalb.tor sorunu nedeniyle yuksek devirlere cıkarken yıgılma oluyor...devir yukselmiyor...benden tavsiye asla kirli yakıt kullanmayın:pr:

ben 2 bujiyide kullandım herhangibir performans artışı sağlamadı, senin motorun yakıt sisteminin komple temizlenmesi gerek.....

İnnova 125-i nisan-mayıs aylarında satışa sunulacak ve ben çok beğendim.
Phonix

Hadi gözümüz aydın olsun İnnova alacaklar.:salut:

resim ve fiyat konusunda hala bir açklama yapılmadımı arkadaşlar ?..

sen antalya'da nerdesin nie servisdekiler bakmıyo yaa benmde aynı sorun oldu bi sefer götürmeyle olay tmm dır kendim yapcaktım garantisi devam ettiğinden yapmadım.. ya benm birde zincir arada sırada kendini salıyo n iş çözemedim..

Arkadaşlar fiyat hususu kesinleşti gibi. :queen: Fuarda 2 görevliden fiyat aldım. Bayan görevliye sordum önce, şok oldum 4.500-5.000 fiyat çekti :queen:
Yarım saat sonra daha tecrübeli görevli abiye sordum 4,000-4.250 arasında olacak,daha fazla olamaz yanıtını aldım. :bounce:
Galiba kararımı da verdim, İnnova tamamdır.:cat:

Bu ernk çok güzelmiş gerçekten motor güzel gözüküyor fiyat biraz fazlada olsa verilir.:wiinkk:

4250 innova kullanıcısı olarak beni düşündürüyor...
o parayla gıcır gıcır bir cıbır sahibi olabilirsin belki farklı motorlar ama honda kalitesi var gerçekten çok olduğunu düşünüyorum...

Fuara giden arkadaşım da fiyatın 4.100-4.250 TL civarı olacağını söylüyor,ben razıyıma ama gelmesi 3 ayı bulacakmış.:)

Fuarda verilen fiyatlarda Cadde-Anf 125 İnnova modeli yazmamış perakende Satış fiyatı(ötv+kdv dahil) 3.090 TL gözüyor. Bu nasıl iştir var mı bilgili bir şahıs:silent:
Today aynı şekilde 2.580 TL geçiyor.

size dedim ama bana inanmak istemediniz bu motorun satış fiyatı 4100 ytl olacak!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar